Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hány hamburgert/pizzát tolerálnátok a párotok étkezésében?
Megmondom őszintén, én nem eszek ilyesmit. Törekszem az egészséges, minőségi ételek fogyasztására. A pizza nem épp egészséges, sőt, mi olyan van rajta, ami pozitív? Három paradicsomkarika? Valljuk be, a legtöbb pizzéria törekszik rá, hogy minél olcsóbban megússza az alapanyagbeszerzést.
Páromnak is mondanám, hogy ne egyen, de szerencsére ő sem igényli a junk-foodot, ezért is vagyunk együtt, sok mindenben egyezik a néztünk.
Egyáltalán nem érdekel, én is simán enném sűrűn ezeket.
De csak akkor, ha nem kövér.. Habár akkor nem is lennénk együtt.
Itt a rendszerességgel van a baj. Az nem érdekelne, ha félévente mondjuk megenne két pizzát, tegye, de a heti rendszeresség már nem oké.
Ez a két étel hulladék, nem egészséges étel. Nem fogyasztok ilyeneket és a gyorséttermeket is jó messziről elkerülöm.
Nem korlátoznám abban, hogy mit egyen, nem az én dolgom.
Nem örülnék annak, ha csak azt enne, de csak azért, mert egészségtelen és félteném. Inkább főznék valami finomat, de tiltani? Soha. Jogom se lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!