Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiányzik sok nőből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik sok nőből a készség az alapvető vitakultúrára?

Figyelt kérdés

Sokakból mintha hiányozna a logikus gondolkodás képessége. Ha pl. itt kikerül egy kérdés, hogy mennyire zavaró, ha nő kevesebbet keres, nem arra válaszolnak, hanem elkezdik bizonygatni, hogy a kevesebbet kereső nő munkája is lehet fontos (mintha bárki kétségbe vonta volna...)

Ha felvetik, hogy nem kéne az itteni incelek meg trollok véleményét készpénznek venni, feltételezik, hogy a kérdező biztos incel meg troll. (WTF?)

Ha szóba kerül, hogy tinder match esetén természetes, hogy a férfi azt hiszi, minimálisan érdekli a nőt, és ha ráír a csajra, várhat egy minimális válaszreakciót, sarkítanak meg terelnek, hogy "mert akkor egyből le kell dobni a bugyiiiit?"

Miért ilyen nehéz logikusan gondolkodni, és nem a saját sérelmeket/prekoncepciókat kivetíteni egy adott kérdésre?

(Megelőlegezem az érkező válaszokat és egyből reagálok is rájuk: igen, tudom, hogy férfiak között is sok a logikátlan, nem, nem vagyok incel, nem, nem kötelező ilyen helyzetben a "saját dolgommal törődni inkább")

2020. szept. 24. 10:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"De te találtál egy kérdést, és megalapozatlanul, előre eldöntötted, hogy én biztos azt olvastam, ..."

Akkor most idézek a hozzászólásomból:

"Ha erről a nemrég kiírt kérdésről van szó:"

és

".... ha Te férfiak által írt válaszokat példaként felhozva ..."

Nem tudom kiemelni a mindkét mondatban szereplő "ha" szót, de ha már a logikát kéred számon a nőkön, akkor - ha van kedved - légy szíves vizsgáld meg a két "ha" szó fényében, hogy mennyire jogos és megalapozott a kijelentésed, miszerint

"megalapozatlanul, előre eldöntötted, hogy én biztos azt olvastam, ..."

2020. szept. 24. 22:49
 32/37 anonim ***** válasza:

"18 Nem, nem erről a kérdésről volt szó, hanem erről:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

A harmadik válasz"

Ez a harmadik válasz:

"Könyörgöm, ők egy család. Itt nem arról van szó, hogy két húszéves járogat, és néha megisznak egy koktélkát, hanem arról, hogy ők már összekötötték az életüket, családdá váltak.

Attól függetlenül, hogy valaki a közszfréban dolgozik, még nem értéktelen a munkája. Közalkalmazottak a tanárok is, akik felkészítik az egyetemre a kölködet, már bocs. Az, hogy nem fizetik meg, egy dolog."

Megkérdezhetem, hogy ebben a válaszban mi az, amiből számodra egyértelműen kiderül, hogy nő írta?

2020. szept. 24. 22:55
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

a vitának miért kell logikusnak lennie? alapvetően patriálchális rendszerben élünk itt Európa közepén évszázadok óta, tehát a férfiak mondták meg, mi a helyes, mi a jó és minden hogyan történjen.Ez nem jelenti azt, hogy a nem logikusnak tűnő érvelés érvénytelen. Mindenki tudja, hogy fizikai, testi adottság szerint is és lelki szempontból is melyik nemnek mi a "szerepe" jó értelemben.

A férfiak okosak, és észérveket hoznak, a nők akkor is sokszor szívből és érzelmekből argumentálnak, ha egyébként okosak. De sokan hála Istennek nem okosak a nők közül, hanem egyszerűen nők, akiket még nem sikerült a "tökösség" felé toloncolni.

Szerintem nagyon jó, hogy más megoldásuk van a nőknek, szerintem nagyon jó ,hogy megérzésből és ráérzésből csinálunk sok mindent. Akkor is ha férfi társunk ettől néha ki akar borulni.

Egy bölcs ember mondta egy interjúban: -lehet, hogy igazad van, de az igazad nem fogja az ingedet kivasalni.

A vita és megvitatása a dolgoknak egyáltalán nem jelentheti azt, hogy egy logikusan felépített valami kell legyen.

És nagyon is jó, hogy a témához nem annyira passzoló saját tapasztalatokat is behozzák az emberek, és nem mindig csak a nők.

A vita is a beszélgetés is egyfajta ismerkedés. Egyfajta verbális letapogatása a másiknak. Még itt is, ahol csak egymás kommentjeit olvassuk.csak betűket.

Amit te elvárnál, aminek hiányát reklamálod a kérdésedben az a teljesen ember és személyiségmentes biorobot állapot lenne, és az bizony halálos.

HÁla Istennek a kisgyerekek és sokszor a nők nem logikusak és ez a férfiaknak is nagyon jó!

2020. szept. 24. 23:33
 34/37 anonim ***** válasza:

"HÁla Istennek a kisgyerekek és sokszor a nők nem logikusak és ez a férfiaknak is nagyon jó!'

Mert a férfiak talán igen?

2020. szept. 25. 01:50
 35/37 anonim ***** válasza:
Elég szétnézni itt az oldalon és könnyen rájössz, hogy senki sem okos és logikus attól, hogy férfi. Jó reggelt a 21.században.
2020. szept. 25. 06:14
 36/37 anonim ***** válasza:
A nők alapvetően tudnak logikusan vitázni és érvelni.Az olyan nők,akiket valósan vagy vélten elnyomtak a férfiak,azok "már csak azért sem" fognak logikusan vitázni egy férfival,mert egyrészt így akarják szívatni,másrészt ha marhaságokat beszélnek és kiderült,hogy beégtek,azt félnek felvállalni.
2020. szept. 27. 14:07
 37/37 anonim ***** válasza:

#30 nekem jó az önértékelésem (ilyenkor jön, hogy beképzelt vagyok :D). A tanulási folyamat az nem logikán és érveken alapul alapvetően, hanem azon hogy az átadott tudást a magadévá teszed és azt alkalmazod a munkád során.

Nyilván ez is logika, meg az is, hogy orvosként bekötözöd a sebet, de ez messze nem az, amivel a férfiaknak nap, mint nap meg kell küzdeniük.

Egyrészt, mert a férfiak jelentős része a nőktől elfogadja az érzelmi manipulációt, a többi férfitől nem, azok csak logikus érvekkel tudják meggyőzni. Másrészt mert a nőkkel szemben kell megpróbálni logikusan érvelni, miközben ők ezt meg se próbálják, hanem tolják az érzelmi manupulálást(mindenkivel szemben, nemtől függetlenül).

2020. szept. 27. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!