Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a rosseb fenéért jönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a rosseb fenéért jönnek a nők folyton ezzel a kopaszodás dologgal (pl itt Nicolasnál, meg h bácsi lesz amiatt, hogy kopasuodik stb), amikor erről nem tehet egyik pasi sem? 40 felett meg alig van amelyik nem ősz vagy kopasz?

Figyelt kérdés

Én is kopaszodok 38 évesen, de heti 4 nap edzek, sportos alkatom van, minőségi kajákat eszek, minőségi samponokat használok. Egyszerűen genetika. Ja hogy 5-8 évvel idősebbnek néz ki úgy amiatt egy pasi? Na és, biológiailag nem idősebb akkor sem és nem akar majd 40-es nőt akkor sem (amiről nem tehet, hogy kopaszodik) ha többnek néz ki. El kellene fogadni és kész. Mert ez már beteges a nőknél h a természetes kopaszodással bajuk van. Akkor nekünk is lehetne gondunk a kismellű nőkkel, pedig a legtöbb férfinak nincs azzal sem baja ismerősi körömben.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2020. szept. 21. 20:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy lehetsz ennyire ostoba? Semmi sem garantált. Vannak nyolcvanéves bácsik és halnak meg nők hatvan, hetven évesen. Igen, átlagban a nők tovább élnek valamennyivel, de nem garantált nekik. Nem hiszem el, hogy ennyire nyomorék vagy, hogy azon hisztizel, hogy neked micsoda problémáid vannak, bezzeg másnak nem is lehet mert ő nőnek született, száz évesen fog meghalni tepertővel a szájában.
2020. szept. 22. 19:13
 32/37 anonim ***** válasza:

Kopaszon,őszen,narancsbőrrel nyomatom a tepertőkrémet,20 éves vagyok.

Genetika

2020. szept. 23. 07:47
 33/37 anonim ***** válasza:
Kérdező , a 20 éves lányokat még jó hogy zavarja a kopasz fejed. Minek jönnének veled össze, ha millió huszonéves kisportolt srácot megkaphatnak hajjal együtt..nem egy középkorú kapuzárásos nőgyűlölő majmot
2020. okt. 9. 05:32
 34/37 A kérdező kommentje:
nőgyűlölő minden korosztályban van. Sőt, bekattant fiatal leginkább jellemző (drogos, iszákos), mintsem 40 feletti.
2020. okt. 9. 17:27
 35/37 anonim ***** válasza:

"40 felett meg alig van amelyik nem ősz vagy kopasz?"

Mondjuk ez nem igaz. 40 felett még baromi sokan nem őszülnek, vagy ha el is kezdtek, de nem ősz a hajuk, maximum belevegyül pár szál. És nem mindneki kopasz 40 felett. Apám idén lesz 70, de még nem teljesen fehér a haja, és kimondottan dús haja van még mindig. Épp csak elkezdett ritkulni neki.

2022. jún. 27. 13:24
 36/37 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem nincs gondom a kopasz pasikkal, ha foglalkoznak vele, de hülyeségnek tartom azt az érvet, hogy nem tehetnek róla. Én sem tehetek róla, hogy pattanásosabb a bőröm vagy hogy hormonproblémám van, mégis megértem, hogy nem ez a legvonzóbb.
2022. jún. 27. 13:25
 37/37 anonim ***** válasza:

Amúgy láttam a linkelt kérdést "eredetiben", de nem értem, hogy jön ide. A videóban látható pasi ronda.

Én voltam ott az 54-es válaszoló, ezt írtam oda: "Azt gondolom róla, hogy a férfi ugyan visszataszító, de nem hülye. Bár nekem lenne ennyi eszem, hogy a hanzugságaimmal lehúzom a nőre vágyó pasikat. Nem különbözik a Szabó Péterhez meg Müller Péterhez hasonló motivációs trénerekről, akiknek például közük nincs az igazi pszichológiához. Szabó Péter sem hülye, csak a követői."

2022. jún. 27. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!