Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosseb fenéért jönnek a nők folyton ezzel a kopaszodás dologgal (pl itt Nicolasnál, meg h bácsi lesz amiatt, hogy kopasuodik stb), amikor erről nem tehet egyik pasi sem? 40 felett meg alig van amelyik nem ősz vagy kopasz?
Én is kopaszodok 38 évesen, de heti 4 nap edzek, sportos alkatom van, minőségi kajákat eszek, minőségi samponokat használok. Egyszerűen genetika. Ja hogy 5-8 évvel idősebbnek néz ki úgy amiatt egy pasi? Na és, biológiailag nem idősebb akkor sem és nem akar majd 40-es nőt akkor sem (amiről nem tehet, hogy kopaszodik) ha többnek néz ki. El kellene fogadni és kész. Mert ez már beteges a nőknél h a természetes kopaszodással bajuk van. Akkor nekünk is lehetne gondunk a kismellű nőkkel, pedig a legtöbb férfinak nincs azzal sem baja ismerősi körömben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A narancsbőr nem a sportolás hiánya, hanem genetika. A barátnőm bicajjal jár mindenhova, heti 2-3x fut és hétvégenként vagy bicajjal vagy gyalogtúrázik. Tiszta narancsbőr.
Én heti 4x edzek, súlyzós plusz kardio. Én is narancsbőrös vagyok.
A kopaszságra még azt mondanám,hogy rendben!
Azért az már sok,hogy kopasz is vagy/ leszel, meg még narancsbőrös is!?
Ennyire szerintem ne halmozzuk már!
Lábaid megvannak?
N
A narancsbőr nem a sportolás hiánya, hanem genetika. A barátnőm bicajjal jár mindenhova, heti 2-3x fut és hétvégenként vagy bicajjal vagy gyalogtúrázik. Tiszta narancsbőr.
Én heti 4x edzek, súlyzós plusz kardio. Én is narancsbőrös vagyok.
Mert emellé megesztek naponta egy féldisznót, na úgy tuti lesz narancsőröcske.
Kérdező, állj már le...
2 gyereket szültem, hamarosan 40 vagyok, nem sportolok napi szinten, minden harmadik este chipset vacsorázom, sose diétáztam, tolom a tepertőkrémet.
És.
Nincs rajtam túlsúly, nincs rajtam narancsbőr, a 70 éves anyukámon sincs.
Ez genetika.
tolom a tepertőkrémet.
:D ez jó, az a durva h nőként így is szinte garantált a 70-75 év tepertőkrémmel is, ha férfi lennél, 60 felett tuti purc van a disznózsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!