Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a rosseb fenéért jönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a rosseb fenéért jönnek a nők folyton ezzel a kopaszodás dologgal (pl itt Nicolasnál, meg h bácsi lesz amiatt, hogy kopasuodik stb), amikor erről nem tehet egyik pasi sem? 40 felett meg alig van amelyik nem ősz vagy kopasz?

Figyelt kérdés

Én is kopaszodok 38 évesen, de heti 4 nap edzek, sportos alkatom van, minőségi kajákat eszek, minőségi samponokat használok. Egyszerűen genetika. Ja hogy 5-8 évvel idősebbnek néz ki úgy amiatt egy pasi? Na és, biológiailag nem idősebb akkor sem és nem akar majd 40-es nőt akkor sem (amiről nem tehet, hogy kopaszodik) ha többnek néz ki. El kellene fogadni és kész. Mert ez már beteges a nőknél h a természetes kopaszodással bajuk van. Akkor nekünk is lehetne gondunk a kismellű nőkkel, pedig a legtöbb férfinak nincs azzal sem baja ismerősi körömben.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2020. szept. 21. 20:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nem tehetek róla, de számomra nagyon igénytelen és taszító hatást kelt, ha egy férfi kopaszodó hajat visel. Sokkal jobb, ha akkor már tükörsimára borotválja az egészet. Mondjuk nekem a simára borotvált kopasz fej nagyon bejön a nem kopaszodó pasiknál is.
2020. szept. 22. 08:42
 22/37 anonim ***** válasza:
80%

A narancsbőr nem a sportolás hiánya, hanem genetika. A barátnőm bicajjal jár mindenhova, heti 2-3x fut és hétvégenként vagy bicajjal vagy gyalogtúrázik. Tiszta narancsbőr.

Én heti 4x edzek, súlyzós plusz kardio. Én is narancsbőrös vagyok.

2020. szept. 22. 15:27
 23/37 anonim ***** válasza:
13%

A kopaszságra még azt mondanám,hogy rendben!

Azért az már sok,hogy kopasz is vagy/ leszel, meg még narancsbőrös is!?

Ennyire szerintem ne halmozzuk már!

Lábaid megvannak?

N

2020. szept. 22. 15:33
 24/37 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
A visszahúzódó hajjal nekem nincs bajom, ha amúgy jól néz ki. Azzal annál inkább van, ha úgy beszél a nőkről, mint ha narancsok lennének a zöldséges pulton: ez már rothad, mert 40 éves (pont mint kérdező), ez nem kell, ez még jó, mert még csak hamvas 20 éves. Elmegy a p!cs@ba az ilyen.
2020. szept. 22. 15:37
 25/37 anonim ***** válasza:
#23 Nem tűnik fel hogy itt külön emberek beszélgetnek a nők és a férfiak problémáiról? (úgy mint narancsbőr a nőknél és kopaszodás a férfiaknál)?
2020. szept. 22. 15:38
 26/37 A kérdező kommentje:

A narancsbőr nem a sportolás hiánya, hanem genetika. A barátnőm bicajjal jár mindenhova, heti 2-3x fut és hétvégenként vagy bicajjal vagy gyalogtúrázik. Tiszta narancsbőr.

Én heti 4x edzek, súlyzós plusz kardio. Én is narancsbőrös vagyok.

Mert emellé megesztek naponta egy féldisznót, na úgy tuti lesz narancsőröcske.

2020. szept. 22. 16:10
 27/37 anonim ***** válasza:
85%
Vegetáriánus vagyok. Egyikünk sem túlsúlyos. Te viszont egy rosszindulatú phöts. Nekem általában bejönnek a kopasz pasik, de az ilyen hulladékok, mint te biztosan nem.
2020. szept. 22. 16:14
 28/37 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, állj már le...

2 gyereket szültem, hamarosan 40 vagyok, nem sportolok napi szinten, minden harmadik este chipset vacsorázom, sose diétáztam, tolom a tepertőkrémet.

És.

Nincs rajtam túlsúly, nincs rajtam narancsbőr, a 70 éves anyukámon sincs.

Ez genetika.

2020. szept. 22. 16:15
 29/37 anonim ***** válasza:
85%
A narancsbőr genetika,ezt mindenki tudja.
2020. szept. 22. 16:55
 30/37 A kérdező kommentje:

tolom a tepertőkrémet.

:D ez jó, az a durva h nőként így is szinte garantált a 70-75 év tepertőkrémmel is, ha férfi lennél, 60 felett tuti purc van a disznózsírral.

2020. szept. 22. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!