Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosseb fenéért jönnek a nők folyton ezzel a kopaszodás dologgal (pl itt Nicolasnál, meg h bácsi lesz amiatt, hogy kopasuodik stb), amikor erről nem tehet egyik pasi sem? 40 felett meg alig van amelyik nem ősz vagy kopasz?
Én is kopaszodok 38 évesen, de heti 4 nap edzek, sportos alkatom van, minőségi kajákat eszek, minőségi samponokat használok. Egyszerűen genetika. Ja hogy 5-8 évvel idősebbnek néz ki úgy amiatt egy pasi? Na és, biológiailag nem idősebb akkor sem és nem akar majd 40-es nőt akkor sem (amiről nem tehet, hogy kopaszodik) ha többnek néz ki. El kellene fogadni és kész. Mert ez már beteges a nőknél h a természetes kopaszodással bajuk van. Akkor nekünk is lehetne gondunk a kismellű nőkkel, pedig a legtöbb férfinak nincs azzal sem baja ismerősi körömben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kit érdekel, hogy mi van 40 felett??
A nők se öreg, vagy öregnek látszó, leharcolt, kiélt kujonokkal akarnak henteregni, akiknek egy óra ingerlés kell, mire valamennyire feláll. Nekünk is a fiatal, erős, egészséges férfi kell, akinek kőkemény az erekciója, képes egész este döngetni, és szép, egészséges gyereket tud nemzeni.
A kis kopasz 40 éves meg arra jó, hogy húzza az igát, hozza a pénzt, és felneveli a gyereket abban a hitben, hogy az övé. 😇😉🤫
Akinek nem tetszik, annak nem tetszik. Pont.
A pasiknak se tetszik rengeteg dolog, amiről egy nő nem tehet, és mégis teljesen természetesnek veszik, lehet kizáró ok. Mondjuk nem tehet róla, hogy 40-es. Akkor se, ha pont annyinak, vagy jóval kevesebbnek látszik, instant kizáró ok.
De mi fogadjunk el mindent, ami taszító. Alacsonyság, kopaszság, kövérség, szőrös hát, szakáll, őszülés, csúnya arc, csóróság, introvertált, alkesz, kihagytam valamit? Ja, nőgyűlölő, házasság ellenes, és sose akar gyereket. Ki ne maradjon.
Szerintem meg én majd eldöntöm, hogy ki az, aki tetszik, mi alapján válogatok, és akinek nem tetszik, az kerüljön el messzire, és ígérem, hogy én is őt.
A férfiak egy része (pl te és akik hangoztatják, hogy egy "öreg nő" nem kell) épp azért mondják ezt mert felszínesek. Mert zavarja őket az öregedés pl ráncok, kevésbé feszes bőr stb. Ezekről a nő épp úgy nem tehet, mint a férfiak a kopaszodásról, vagy az őszülésről ami egyébként a nőket is érinti.
Épp azt hangoztatják itt állandóan, hogy 30 fölött a nő ássa el magát mert öreg.
Szóval miben rosszabbak a nők?
Neked jelentéktelen tartozék.
Keressek kérdést, hogy vélekedik a pasik többsége a hajról? Rövid ne legyen, őszülés kizárva, a lenőtt haj meg szitokszó lett.
Képzeld, nekünk is fontos, mennyire vonzó a párunk, és sokan nem találjuk vonzónak a kopaszodást.
Ennyi erővel ugyanez elmondható a túlsúlyról, a kancsalságról, vagy szinte bármilyen testi hátrányosságról.
Egyébként bár én huszonéves vagyok, de a 40 feletti ismerőseim nagy részének bőven megvan a haja, csak őszülnek. Valakinek még az is jól áll.
Ha nem tetszik a kopaszság, nem jövök össze kopasz/kopaszodó férfival. Ha neked nem tetszik a kismell, nem jössz össze kismellű nővel. A hosszútávú kapcsolatokhoz fontos a külső vonzalom is, és az ízlése miatt fújni bárkire is egyszerűen röhejes.
A kérdés amit linkeltél nem a legjobb példa. Kérdező, meg a pua-s nyomorult, akit felhoz, olyan megalazoan beszélnek a 30 év feletti nőkről (a koráról sem tehet senki) ahogy még nem láttam nőt ritkulo haju férfiról beszélni.
Ettől függetlenül: nem oszt, nem szoroz, hogy te tehetsz-e valamiről vagy sem. Ha egy fizikai tulajdonság nem tetszik valakinek, akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!