Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosseb fenéért jönnek a nők folyton ezzel a kopaszodás dologgal (pl itt Nicolasnál, meg h bácsi lesz amiatt, hogy kopasuodik stb), amikor erről nem tehet egyik pasi sem? 40 felett meg alig van amelyik nem ősz vagy kopasz?
Én is kopaszodok 38 évesen, de heti 4 nap edzek, sportos alkatom van, minőségi kajákat eszek, minőségi samponokat használok. Egyszerűen genetika. Ja hogy 5-8 évvel idősebbnek néz ki úgy amiatt egy pasi? Na és, biológiailag nem idősebb akkor sem és nem akar majd 40-es nőt akkor sem (amiről nem tehet, hogy kopaszodik) ha többnek néz ki. El kellene fogadni és kész. Mert ez már beteges a nőknél h a természetes kopaszodással bajuk van. Akkor nekünk is lehetne gondunk a kismellű nőkkel, pedig a legtöbb férfinak nincs azzal sem baja ismerősi körömben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Hogy rohadnék meg, hogy nekem a hosszú, dús haj tetszik. Pokolba velem, de előtte még lenyírom a barátom haját.
Ennyire nem bírod elviselni, hogy másoknak tetszik valami?
Az, hogy kopaszodsz van, akinek kizáró ok; mint ezer más ok, és ugyanez a nőkre is igaz, testalkat, hajszín, hossz, magasság tekintetében és akkor még a belső tulajdonságokról nem is beszéltünk.
Ezen felesleges problémázni, ettől függetlenül lesz, akinek tetszeni fogsz!
Hiába írnám, hogy engem nem zavar, ha alacsony (én is kicsi vagyok), őszül (az szexi), pocakos (utálom a vékony pasikat); ha a kopaszság számomra taszító, nyilván nem egymást keressük, de ez csak ízlés, és az enyém, mást egyáltalán nem fog visszatartani.
Rém vicces, hogy azok a 40-es pasik, akik szerint a nő 30 felett már vénasszony, kiborulnak, hogy valakinek esetleg azért nem kellenek, mert ők is látványosan öregszenek...
Az ilyennek nem a haja (hiánya), de még nem is a kora a legnagyobb problémája. Hanem hogy egy felszínes szerencsétlen, aki alkalmatlan a párkapcsolatra, és ahelyett, hogy a lelki bajait meg a komplexusait igyekezne orvosolni, különböző fórumokra jár önigazolást keresni, hogy a hiba nem benne van.
Pedig naponta 50x láthatja, hogy de. Ha szerethető lennél, sz@rnának rá, van-e hajad. Ha képes lennél szeretni, nem colostokkal, meg mérleggel, meg években mérnéd a nőket. És nem az ilyen Nicholasokban látnád a követendő példát (aki amúgy egy kiglancolt jóllakott napközis külsőre, a stílusa meg csak szimplán egy kerülendő suttyó), hanem azokban a férfi ismerőseidben, akik kopaszon, 40-en túl is elégedették az életükkel, család várja őket haza, és már 20 éves korukban befejezték annak a számolgatását, hogy hány nőt sikerült megd.gniuk.
Hát nem tudom neked mi a bajod ezzel.Én is kopasz vagyok.Azaz elől ritka,de nem ősz.Öt éve fogtam egy gépet es megszabadultam tőle.(Olyan 1-3mm es szokott lenni.)
Nagyjából ennyi volt az izgalom a hajam miatt.
Szuper,hogy egy flakon sampon kitart 3-4 hónapig,nem kell hajszarító,hanem wash&go.Míg mások a fodrásznál pötchölnek,meg ülnek,fizetnek,te csajozhatsz,vagy sportolhatsz,vagy akarmi.Jót rőhögök a szerencsetleneken,hogy küzdenek valamiért,ami nehany év múlva mar nem lesz.
A nok?
Ez a szelekció.
Szelektal kozöttük szerencsere.Ami marad,az is bőven sok,hidd el!
Sosem éreztem semmi hátranyt belőle,es most is csak a kerdesed kapcsán irtam le ezeket,amúgy az év 365 napjan eszembe se jut.A nőmnek meg ez jon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!