Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklem vagy sem?
Figyelt kérdés
Rám írt, hogy mennyire tetszem, jól elbeszélgettünk. Nagyon lelkes volt. Ez volt hétfőn délután. Szerda estig nem volt online. Kiírta, hogy 2 napja volt utoljára elérhető. Szerdán és csütörtökön mikor este visszaléptem este 9 után már online mutatta a rendszer, de a hétfői üzeneteim ott voltak elküldve státuszban még mindig. Megtekintve nem. És hétfőn pont arról értekeztünk, hogy sokan léleknek szó nélkül, ha lesz jobb lehetőség. De igazából ez nem jó hozzáállás, mert külsőre mindig lehet jobbat találni.És pont kifejtettem, hogy Ő két lábbal áll a földön, a tahóságot nem szereti és nemcsak a külső számít, de ne aggódjak, mert nagyon esete vagyok. Szerintetek? Létezik, hogy nem látta az üzeneteim? Nem tudom ezek után, mit gondoljak? Elvileg ez az alkalmazás facebookkal és whats uppal is össze van kötve, amint tudom. És nem tudom, hogy az online valóban onlinet jelent e.2020. szept. 18. 10:53
11/11 anonim válasza:
En is ugyanilyen szituba voltam. Nem válaszolt az üzenetemre ,megsem nézte. Bezzeg addig mindennap írt. Hát akkor szórakozzon az édesanyjával aki otthon van azzal,büdös bunkó. Rá sem nézek. Gusztustalan féreg.!!! En letiltottam a picßába!! Szerintem csak dugni akart. Szánalmas szar alak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!