Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdeklem a srácot, vagy csak arra vár, hogy majd szexelhessen velem?
Sajnos nem vagyok túl jó az ilyesfajta jelek felismerésében.
Találkozni jó darabig nem fogunk még tudni, mert külföldön rekedt a határzár miatt, és ő is tudja, hogy ez még hónapokig is eltarthat...
De már lassan 2 hete beszélünk, minden nap.
Került már szóba többször is a szex, meg hogy mennyire tetsszünk egymásnak, eléggé megy a flörtölés, de egyébként ettől függetlenül is egész nap beszélünk, mesélt már magáról elég sokat, képeket küld, hogy mit csinál, kérdezni is szokott, stb.
Nekem nagyon szimpatikus személyiségre is. Szerintetek én is neki, vagy csak arra vár, hogy találkozhassunk majd, és szexeljünk?
24N, 26F
2 hét alatt már előjött a szex téma? Mennyire megy ki erre?
Amúgy nagy a valószínűsége, hogy csak megakar kettyinteni.
Akkor most 1-2-3-ra mindenki előkapja a jósgömböt..
A két hét beszélgetésen kívül a szexről találkoztatok már egyáltalán?
Ez a flört velejárója.
Ha kölcsönösen tetszetek akkor szexelni akartok egymással. Szóval mi a baj?
Ha valakit érdekelsz akkor nyilván szexelni IS akar veled, de nem csak azt. Ha csak azt akarja, az szerintem kiderülhet még a közeljövőben.
Szerintem teljesen norm .. hogy szoba jon a szex és beszélgettek róla.
De a valós szándékát csak akkor tudod meg ha párszor találkoztok, ilyenkor hallgass a szívedre.
Én 6 hónapi Ismerkedés utan feküdtem le egy lánnyal, vártunk a tökéletes pillanatra, hotelbe mentünk el.
Nem anyagi háttere volt, hiszem mindketten dolgozunk és külföldön ráadásul.
Jó volt várni:) minden volt csak szex nem.
En azt mondom hogy ismerd meg és a személyes tapasztalat láttam , döntsd el hogy mit akar v akartok.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!