Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem vagy sem?

Figyelt kérdés
Rám írt, hogy mennyire tetszem, jól elbeszélgettünk. Nagyon lelkes volt. Ez volt hétfőn délután. Szerda estig nem volt online. Kiírta, hogy 2 napja volt utoljára elérhető. Szerdán és csütörtökön mikor este visszaléptem este 9 után már online mutatta a rendszer, de a hétfői üzeneteim ott voltak elküldve státuszban még mindig. Megtekintve nem. És hétfőn pont arról értekeztünk, hogy sokan léleknek szó nélkül, ha lesz jobb lehetőség. De igazából ez nem jó hozzáállás, mert külsőre mindig lehet jobbat találni.És pont kifejtettem, hogy Ő két lábbal áll a földön, a tahóságot nem szereti és nemcsak a külső számít, de ne aggódjak, mert nagyon esete vagyok. Szerintetek? Létezik, hogy nem látta az üzeneteim? Nem tudom ezek után, mit gondoljak? Elvileg ez az alkalmazás facebookkal és whats uppal is össze van kötve, amint tudom. És nem tudom, hogy az online valóban onlinet jelent e.

2020. szept. 18. 10:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*lelépnek
2020. szept. 18. 10:54
 2/11 A kérdező kommentje:
-m
2020. szept. 18. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Mi lenne, ha szóban kommunikálnátok?
2020. szept. 18. 11:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Függetlenül attól, hogy látta e vagy sem...azóta nem is keresett. Szóval egy szó nélkül lelépett.

Az hogy egyetértett veled a fontos dolgokban....ez mindig így van egy ismerkedésnél.

Elmondod neked mi fontos és tud hozzá igazodni. Amíg neki is fontos vagy,addig ez a vezérelv, hogy amit te mondasz ő aszerint viszonyul hozzád. A következőnél próbáld ki,hogy nem mondod el egyértelműen ezeket a dolgokat ,akkor nem lesz mire bólogatni, hogy egyetértsen veled. Ezáltal ha adódik egy szituáció, akkor úgy áll majd hozzá valószínűleg, ahogy szerinte neked megfelel.

Igen, tudom sz@r ez a taktikázás...de sajnos az emberek nem úgy viselkednek másokkal, ahogyan azt ők maguk is elvárnák.

Persze...lehet nem olvasta. Két magyarázat van rá. Meghalt vagy cselekvőképtelen.

Ha valaki fontos nekem ,akkor megtalálom a módját, hogy felvegyem vele a kapcsolatot, ha mondjuk elveszett,tönkrement a telefonom.

2020. szept. 18. 11:17
 5/11 A kérdező kommentje:
De ha nem mondom el, akkoris ugyanez derülne ki. Nem? Most azért lépett le így, mert elmondtam, hogy ez nem jön be?
2020. szept. 18. 11:29
 6/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Lehet, hogy amiatt, lehet, hogy más miatt, nem tudom ezt, de nem érdekled az tuti.
2020. szept. 18. 11:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, hogy minek kell rám írnia, ha csak szórakozik. Nem én kezdeményeztem a kapcsolatot. Meg azt írni, hogy nagyon ideálom vagy nagyon tetszel, ha igazából nem gondolja úgy. Ez hülyítés szerintem. És nem értem, mi értelme ezt csinálni, ha utána offol.
2020. szept. 18. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet csak dolga volt, bár a netes tapasztalatok alapján sanszosabb hogy egyenlőre tartalék vagy és épp' másfelé orientálódik éppen. Szóval inkább ne azokra pörögj rá akikkel még nem is találkoztál (addig csak egy "fantom"), csak üzengettek egymásnak. Foglalkozz azokkal akit személyesen is ismersz.
2020. szept. 18. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekled. Csak hülyített. Talált más jobb lányt magának. Majd ha nem jön össze neki más, akkor jó leszel te is. Ha ló nincs jó a szamár is. Te vagy a szamár
2020. szept. 18. 12:15
 10/11 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

Általánosságban, normális ismerkedésnél ez lenne a természetes, hogy beszélgettek arról ki hogyan látja a dolgokat. Sajnos előre nem tudhatod,hogy mi a jó megoldás. Senki sem szeret fölösleges köröket futni és vigyázni mit ne mondjon ki...

Szerintem ez a fickó csak bepróbálkozott,valószínű több vasat tart a tűzben, aztán aszerint viselkedik, ahogy az érdeke kívánja.

Nem tudsz mit tenni ellene, csak bízni benne hogy jön olyan ,aki nem csak a nagy szavakat hangoztatja, hanem a tettei is alátámasztják.

2020. szept. 18. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!