Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy fiút sem érdeklem?
Egy nőt sem sajnálok ha nincs párkapcsoalta... Kb fél csettintésnyi energiába kerül hogy bepasizzonk akár azonnal... Regisztrál mondjuk tinderre és anyi pasi ír neki hogy 10dének nem is fog tudni válaszolni és rombolhatja a pasik önbizalmát meg játszhat velük.
A férfiak igényével meg nagyon el vagy tévedve. A pasik 90%-nak ennyi elég hogy:
-áltagos legyen a tested/arcod. Nem kell sem smink se tetkó se semmi.
-akarj egyszer saját családot
-ne menj a pasid agyára
-mosolyogj
Ez a kép meg nagyon igaz és többet mondd mint ezer szó:
Persze a nők most jól le fognak pontozni...
#4es voltam
Ha nem neten akarsz hanem normális ember módjára ismerkedni és egy NORMÁLIS CSAJ VAGY akkor annyit kell tenned hogy (bocs hihetetlenül hosszú lesz a lsita)
Lista:
1: MOSOLYOGSZ arra ha egy pasi tetszik neked és biztatod meg megdicséred az apróságokért is és nem flegma fejet vágsz folyton hanem nevetsz.
Ennyi...
Nálam pedig a lányok nem értékelik a belsőt és nem engedik,hogy igazán megismerkedjek velük, pedig volt olyan is, aki panaszkodott, hogy eddig nem akarták megismerni igazán és csak lefektetni akarják, én meg érdeklődtem és mégse volt jó :D
24f
A nők rengeteg mindennel el tudják rontani a külsőjüket.
Sok pl túlsúlyos.
Borotvált szemöldök, stb.
Ha rendben vagy külsőre akkor csak az lehet, hogy nem jársz pasik közé.
Én meg egy nőt se érdekelem. Ez van. El kell fogadni, tovább kell lépni, az élet mindig is szar volt.
Aztán utána élni kell. Értelme nincs, és csak a végét várod, de kell. Kivéve ha szerencsés vagy. Neked még lehet szerencséd. Kívánom, hogy szerencsés legyél, sose akard a világnak ezt a részét átélni, mikor egyre jobban őrülsz meg és tudod, hogy már nincs visszaút és nincs előtted semmilyen perspektíva, csak várod a halált maximum, ami egy nagyon meleg nyári napon bekövetkezett hőguta vagy szívinfarktus képében el is fog jönni rétem. Vagy megőrülök és az is halálnak számít.
De te még nem vagy elkésve, még lehet jó életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!