Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy fiút sem érdeklem?
#22-es: Én ismerem magam, leírtam az én nézőpontomat, csinálj vele amit akarsz. Nem fogok egy vadidegennek bizonygatni semmit, engem hidegen hagy hogy te mit gondolsz, vagy épp mit nem, minek van valóságalapja. :)
Azt meg hogy mindenhova "copypastelném" a válaszomat, azt légyszíves linkeld már be, mert én nem találkoztam még vele máshol, főleg úgy hogy ez az 1 válaszom van ebben a kategóriában. :) De te ezt is bizonyára jobban tudod, úgyhogy inkább rád hagyom. :)
Én is hasonló cipőben járok,mint te.Erre csak annyit tudok tanácsolni,hogy ismerkedj és járj el a barátaiddal szórakozni,illetve az érdeklődési körödnek megfelelő csoportba lépj be,ahol előbb vagy utóbb tudsz beszélgetni mással.Előbb vagy utóbb csak találsz valakit,aki tetszik is neked.Ezzel amúgy nincsen semmi baj. Későn érő típus vagyok szintén,de szerintem ez nem új keletű dolog. Sok ember szenved ebben, de utána több éves kapcsolatuk lesz. Én is így vagyok vele,hogy türelmesen várok.😊Rossz sokszor szerelmes párokat látni,de hidd el,hogy nem fogsz egyedül maradni.
21L
#23-as szivi, vedd már lazábbra. Egyrészt azért írtam, mert szó szerint ugyanezt a szöveget olvastam többször is, már évekkel ezelőtt is.
Másrészt mondanám, hogy már te is találkoztál az "én és barátnőim nem ilyenek vagyunk" blabla szöveggel, de ezek szerint nem.
Harmadrészt azért vedd lazábbra, mert az ilyen reakciókkal villámgyorsan lehull az "én önálló, erős, bátor nő vagyok" álarc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!