Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos ismerkedéskor a férfi/nő foglalkozása? Mi az ideális foglalkozás a szemetekben?
#19 azért, mert nő vagy, és mint olyan, a kapcsolatért jelentős anyagi rádfordítást vársz el a partneredtől, mert neked az "jár".
Nyilván nem neked kellene eltartanod a másikat, hiszen nincs is miből.
"Neked egy burokban élő szent kell, aki milliomos örökségből-lottóból."
Ilyet hol írtam? Szerinted csak a hajéktalan és a milliomos létezik? Mert szerintem nem. A párom átlagbért keres, én is kb. ugyanannyit, maximálisan elégedett vagyok így.
"Tök mindegy mit csinál, minden káros ma már az emberi szervezetre...ücsörög az irodában--derék problémák, elhízás, klímalénnyé válás...stb...egy nyomi."
Értem, persze, de azért még mindig veszélyesebb egy bányában dolgozni, vagy katonaként bevetésre menni. (Azért ezt a kettőt írom, mert ebben a két foglalkozásba pl. már halt bele ismerősöm. Irodai melóba nem. Ha odafigyel, és mellette mozog az ember, akkor a felsoroltak se feltétlenül fordulnak elő.)
"Mivel magát eltartja, így a randik alkalmával már téged is el kell tartani gyakorlatilag ugye, mert elvárás, hogy vegye meg a nőt egy kis vacsival, egy kis ajándékkal....stb s ha ezt nem tudja teljesíteni, akkor egy lúzer ugye.
Vagy te fizeted saját fogyasztásodat randikon korrekt módon, mert gyakorlatilag közös célért találkoztok-párkapcsolatért?"
Engem úgy neveltek a szüleim, hogy mindig annak illik fizetnie a másik szórakozását, aki elhívta őt. (Randin, baráti találkozón, családi ebéden, stb.)
Az pedig számomra evidens, hogy igyekszünk nagyjából fele-fele arányban, felváltva elhívni egymást ide-oda egy olyan emberrel, akivel komolyan érdeklődünk egymás iránt.
Őszinte leszek, nem szeretek filléreskedni, ezért nem szoktam "felezni a számlát" meg a saját fogyasztásomat kifizetni, de mikor a párom elhívott pl. étterembe, akkor nekem teljesen nyilvánvaló volt, hogy hamarosan én is meghívom őt egy étterembe.
Most, hogy együtt élünk és külön kasszán vagyunk, most is így működik pl. bevásárlásoknál, nagyjából fele-fele arányban elosztjuk, egyszer a párom fizet, utána én.
Fentebb írtam, de hogy ne kelljen végigolvasnod azt, összefoglalom neked: ugyanannyit keresünk a párommal (jó, van kb. 10ezer ft különbség néha), a randik és a közös élet terén is azt tartom normálisnak, hogy megosztjuk a költségeket és mindketten nagyjából egyenlően vesszük ki a részünket.
Az írásomban a "nagyjából fele-fele" dolgot úgy értem, hogy pl. a villanyszámlát én fizetem be,a párom odaadja nekem a felét. Ha 12.235 forint a számla, akkor nem fillérezünk, ad egy 5ezrest és kész. Vagy ha ő meghív egy 200 forintos fagyira, akkor én lehet hogy 190 forintos fagyira hívom meg másnap. Lényeg, hogy nagyságrendileg a fele legyen, szerencsére vagyunk olyan helyzetben, hogy nem párszáz forintokon múlik az anyagi helyzetünk, egyikünknek sincs igénye rá, hogy tizedes pontossággal osszuk el.
Sajnálom, ha rossz tapasztalatod volt.
22
Soraidból ez süt...
A nők létére igen, csak hajléktalan s milliomos létezik-létezzen.
Feltételezem párod a szerszámokat meg sem kísérli megfogni, mert megsérül, így hívtok egy fogas felszereléséhez szakembert, aki ezt megteszi jó pénzért...
Az irodai meló később gyilkolja meg az embert...
A randira hívás nem azt jelenti, hogy egy büfé menüjét végigeheted, hanem azt, hogy csak találkoztok.
Tehát neked, azt is tanították, ha valahova elhívnak s ott tán van egy vendéglátó egység közelben, hogy te vagy "Aladdin" s kívánsz két pofára mindent???
Ha találkozóra hívnak, akkor találkozni hívnak.
Ha ebédre hívnak, akkor ebédelni hívnak értelemszerűen.
Ezeket, miért kell lejmolással összemosni udvariasságra hivatkozva???
A poén az, hogy ma már nincs fillér, mert rohadt drága minden gyakorlatilag s amit te filléreskedésnek nevezel egy randin, az legalább 5-10-15e ft is akár.
Másrészt nem filléreskedsz??? Éppen példáid igazolják, hogy igen...véletlenül sem vennél párodnak 500ft-ért fagyit, ha ő csak 200ft-ért vett...
Jelenleg sok csaj-nő nem ismeri a másik meghívását csak mástól elfogadni..., ezért van tele a töke a legtöbb pasinak a randikkal...
"Feltételezem párod a szerszámokat meg sem kísérli megfogni, mert megsérül, így hívtok egy fogas felszereléséhez szakembert, aki ezt megteszi jó pénzért..."
Rosszul feltételezed, a páromnak kifejezetten szerszámokkal dolgozós szakmája van, és ezermester típus, én is tanultam/tanulok tőle egy csomót, csak akkor hívunk bármilyen szakit, ha nagyon muszáj. :)
"A randira hívás nem azt jelenti, hogy egy büfé menüjét végigeheted, hanem azt, hogy csak találkoztok.
Tehát neked, azt is tanították, ha valahova elhívnak s ott tán van egy vendéglátó egység közelben, hogy te vagy "Aladdin" s kívánsz két pofára mindent???"
Hát... nem tudom, az én ismertségi körömben a baráti, családi, randi-jellegű találkozó is úgy néz ki, hogy valaki megkérdezi a másikat, hogy "Pénteken elmegyünk az xy étterembe?".
"A poén az, hogy ma már nincs fillér, mert rohadt drága minden gyakorlatilag s amit te filléreskedésnek nevezel egy randin, az legalább 5-10-15e ft is akár"
Ja, nem fine dining helyekre szoktunk járni. :)
"Másrészt nem filléreskedsz??? Éppen példáid igazolják, hogy igen...véletlenül sem vennél párodnak 500ft-ért fagyit, ha ő csak 200ft-ért vett..."
Honnan veszed? Ha másnap olyan fagyi tetszik meg, ami 500 ft, akkor arra hívom meg. Épp ez a lényeg. :)
"Jelenleg sok csaj-nő nem ismeri a másik meghívását csak mástól elfogadni..., ezért van tele a töke a legtöbb pasinak a randikkal..."
Sajnálom, nem én neveltem a többi nőt, nem tudok ezzel mit kezdeni.
26
Akkor hazudtál, mert a szerszámok használata veszélyes, így párodat el kell hagynod, mert bármi baj érheti s te olyat nem akarsz! ;)
Ja, csak étteremben lehet randizni??? Bocs, lemaradtam a felső körökbeli trendről:DDD
Ti csak a vályúnál tudtok találkozni barátokkal is...mindig tanul az ember:)
Ezt a fagyi dolgot már eltoltad...ne szenvedj kimagyarázással;)
De gyereked még lehet s ha most nem tudsz ezen dologgal mit kezdeni...hmmmm...később sem fogsz láthatóan.
"Akkor hazudtál, mert a szerszámok használata veszélyes, így párodat el kell hagynod, mert bármi baj érheti s te olyat nem akarsz! ;)"
Miért hazudtam volna? Azért a kalapácsnál vannak sokkal veszélyesebb munkák a világon, nem tudom miért ilyen érthetetlen hogy nem akarom hogy életveszélyes munkát végezzen. Igen, mentünk már sürgősségire mert megsebesült melóban, de nincs életveszélyben. Van egy kis különbség.
Ezen mi a hazugság?
"Ja, csak étteremben lehet randizni??? Bocs, lemaradtam a felső körökbeli trendről:DDD"
Ilyet hol olvastál? Én arra válaszoltam, hogy az egyik kommentelő szerint véletéenszerűen tévednek be az emberek fine dining éttermekbe. Nálunk ez nem jellemző, ha vacsorázni akarunk elmenni, akkor megbeszéljük hogy elmegyünk vacsorázni, ennyi.
"Ezt a fagyi dolgot már eltoltad...ne szenvedj kimagyarázással;)"
Nem az én bajom, hogy valaki nem tudja értelmezni a "példa" fogalmát. Ha már ennyire kukacoskodsz, akkor engem is lehúz a pasim hiszen írtam hogy a 12k-s villanyszámlához csak 5k-t ad, micsoda pénzéhes r00hadék, emiatt fogok éhen halni. :(((((
"De gyereked még lehet s ha most nem tudsz ezen dologgal mit kezdeni...hmmmm...később sem fogsz láthatóan."
Örülök a távdiagnózisnak, de nem, nem lesz gyerekem.
Amúgy tényleg ennyire a kákán is a csomót keresitek, vagy csak unatkoztok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!