Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogászok, joghallgatók( fiúk/lányok) milyen párt kerestek, számít a foglalkozása, hol ismertétek meg a párotokat, ha van?
Érdekelne a szereoptípiáknak mennyire van alapjuk.
1-2 joghallgatót/jogászt ismerek, még az egyetem előtti évekből.
Ők kifejezetten kedvesek, persze van egy sajátos jogászokra jellemző kiállásuk, stílusuk, ami nekem elég szimpatikusnak tűnik. Nem olyan, mint ahogy sokan leírják, persze ennek lehet a személyes ismerettség az oka. :)
Elsősorban férfiak válaszára lennék kíváncsi, de nők véleményét is szívesen olvasnám.
Én örülök ha jogász a párom, de nem elsődleges szempont. :) Amúgy sokan évfolyamtárssal jönnek össze az egyetemen.
27N
Nem tudjuk mert mi nem vagyunk jogászok, de szerintem nem kell feltétlenül jogászt keresned.
Mert az orvosok, mérnökök, IT-sek, stb, stb között is van hozzád illő sznob majom!
Nem elvárás, hogy a partnerem is jogász legyen, sőt. Volt több jogász párom is, kicsit két dudás egy csárdában érzésem volt.
30N
A párom jogász. Sem én nem vagyok jogász, sem a kollégiumi barátainak feleségei sem azok.
40es korosztály.
Szerintem, ha valaki már az egyetemen "jogászosan viselkedik", az nyálverős majom.
Az ember számít elsősorban.
37N
A jogászok mind hazugok..."neki mindegy a másik végzettsége"...pfff
Egy lényeg számukra, hogy hasonló fizetése-egzisztenciája legyen;)
ui: amúgy, egy gerinctelen "népség" szakmából adódóan, olyan pénz-hatalom vonzza a mocskot esetek.
Mi mások azok, kik jó embereket is tönkretesznek...
canobix, ne keverd össze a jogászokat az ügyvédekkel ;)
:-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!