Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fontos ismerkedéskor a férfi/n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos ismerkedéskor a férfi/nő foglalkozása? Mi az ideális foglalkozás a szemetekben?

Figyelt kérdés
Én jogász vagyok és orvos/fogorvos/állatorvos férfiakkal szoktam ismerkedni.

2020. szept. 17. 19:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag az "okos" butáknak számít;)
2020. szept. 17. 21:20
 12/28 anonim ***** válasza:
66%

Azért rengeteg olyan eset van, hogy mindenki tudja, hogy a vádlott elkövette a bűncselekményt, csak nem lehet bizonyítani.

Leginkább fehérgalléros bűnözőkre vonatkozik ez. Van egy ilyen ügyvéd az ismeretségi körömben, ő orosz középvállalkozókat véd. Nála úgy néz ki a megbízás, hogy figyi Józsi, elbasztam, nem sikerült lefizetnem az X hivatalnokot de itt van Y kamionnyi áru ami után nem fizettem áfát (most valamit kitaláltam), valahogy mossál ki belőle.

Ő azzal nyugtatja magát, hogy a politikusaink percenként többet lopnak el pl EU-s támogatásokból, mint amennyi az ő átlag havi bevétele, úgyhogy ha nekik szabad, ő sem fogja visszautasítani a csinos tiszteletdíjakat.

Szóval ezt a képmutató szarságot,hogy "csak az a bűnöző, akit elítélnek" azt hagyjuk.

2020. szept. 17. 21:51
 13/28 anonim ***** válasza:

Nem.

Valami olyan, ami segítő és nagy önismeretre vall, pl pszichoterapeuta.

2020. szept. 18. 13:08
 14/28 anonim ***** válasza:

Persze hogy fontos, érdekel hogy mivel tölti az ideje nagyrészét.

Ami nálam kizáró ok:

- "lehetetlen" munkaidős állások - én 8-16-os munkaidővel dolgozok, ezt preferálom a partneremnél is, hiszen akkor tudunk együtt időt tölteni, ilyen műszakozós melós, meg orvos, meg kamionos ennyiből nagyon nem elképzelhető számomra

- törvénytelen munka

- olyan 0 tudást igénylő, nagyon alacsony fizetést adó meló aminél kilátás sincs rá, hogy majd jobb lesz - értsd. ha pl most tanul és mellette a Teszkóban konzervet pakol, az teljesen oké, csak valami ambíció legyen benne

- olyan munka ami az én számomra nem etikus - állatgazdálkodás, vágóhíd, olajipar, vadászat, ehhez hasonlók

- nagyon veszélyes munkák - nem szeretnék nonstop azon stresszelni, hogy mikor látom utoljára

- bármi, ha zsigerből gyűlöli és panaszkodik miatta de nem vált

Összefoglalva szeretném, ha nem művelne gonosz vagy veszélyes dolgokat, ha a szabadidőnk nagyrésze eltölthető lenne együtt, igényes lenne és keresne annyit hogy nem nekem kell megmenteni az éhhaláltól.

N

2020. szept. 18. 13:33
 15/28 anonim ***** válasza:
49%

14

Te nem párt keresel, hanem kényelmes befektetést:DDD...de gáz...

2020. szept. 18. 17:16
 16/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fontos.
2020. szept. 18. 17:28
 17/28 anonim ***** válasza:

Ezt kifejtenéd, kérlek, hogy miért gondolod ezt?

Nem szeretnék olyan párt, akivel nem találkozhatok, aki bűnöző, , aki félhajléktalan, aki (az én felfogásom szerint) gonosz dolgokból él, aki bármikor meghalhat, vagy savanyú nyafizó.

Mi ebben a "befektetés"?

2020. szept. 25. 14:50
 18/28 anonim ***** válasza:
49%

17

Írhatnád nyíltan is, hogy őserdő mélyén cégvezető vagy nyugdíjas multimilliomos...erre erősen játszik a 3-as bekezdésed.

Másrészt, ha már autóval közlekedsz, az is veszélyes...

Szerinted, aki eltartja magát, azt meg kell mentened neked, mert óhajtasz vele járni? Ha minden pénzét rád kell pazarolnia, akkor igen, de kell e valakinek olyan nő...komoly szándékkal.

2020. szept. 25. 15:03
 19/28 anonim ***** válasza:

Elég kuszán fogalmaztál, de igyekszem értelmezni.

"Írhatnád nyíltan is, hogy őserdő mélyén cégvezető vagy nyugdíjas multimilliomos...erre erősen játszik a 3-as bekezdésed."

Itt mire gondolsz? Az őserdő is irreális, meg a nyugdíjas partner is (huszonéves vagyok), nem értem hogy itt mire szeretnél kilyukadni. Nem, nem szeretnék másik kontinensen élő, se nálam háromszor idősebb partnert.(?)

"Másrészt, ha már autóval közlekedsz, az is veszélyes..."

Pontosan, nem is vagyok híve az autós közlekedésnek. Egyébként meg értem mit akarsz kihozni ebből, és igazad van, de attól hogy alapból is vannak az ember életében veszélyforrások, attól még tény hogy bizonyos munkák növelik az esélyét annak, hogy komoly baja lesz. Nem szeretnék ebben élni hogy a partnerem önként több veszélynek teszi ki magát, ennyi.

"Szerinted, aki eltartja magát, azt meg kell mentened neked, mert óhajtasz vele járni?"

Nem, aki eltartja magát, azt nem nekem kell, értelemszerűen.

"Ha minden pénzét rád kell pazarolnia, akkor igen"

Nem értem. Az, hogy valaki eltartja magát, az miért jelentené, hogy rám kell pazarolnia bármit is?

2020. szept. 25. 15:29
 20/28 anonim ***** válasza:
62%

19

Semmi kuszaság nincs csak nem vagy a pályán...még, hogy értsd.

Neked egy burokban élő szent kell, aki milliomos örökségből-lottóból.

Ilyet civilizációban nem találsz.

Tök mindegy mit csinál, minden káros ma már az emberi szervezetre...ücsörög az irodában--derék problémák, elhízás, klímalénnyé válás...stb...egy nyomi.

Az embernek magának kell vigyáznia magára bárhol is dolgozzon, ezen múlik inkább egészsége.

Nézd meg a sok marha maszk nélkülit, ők lesznek vágóhídon először remélhetőleg.

Mivel magát eltartja, így a randik alkalmával már téged is el kell tartani gyakorlatilag ugye, mert elvárás, hogy vegye meg a nőt egy kis vacsival, egy kis ajándékkal....stb s ha ezt nem tudja teljesíteni, akkor egy lúzer ugye.

Vagy te fizeted saját fogyasztásodat randikon korrekt módon, mert gyakorlatilag közös célért találkoztok-párkapcsolatért?

2020. szept. 25. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!