Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 évesen sosem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen sosem volt még barátom, teljesen reménytelen?

Figyelt kérdés
Több férfi megmondta a szemembe, hogy csúnya vagyok. Netes társkeresésről meg annyit, hogy Tinderen 2 matchem volt és kb. 1000 embert minimum jobbra húztam (Budapesten VI. kerületben élek), végül egyik sem akart még csak találkozni sem. A karrieremben sok mindent elértem, középvezetőként dolgozom, számos beoszottam munkáját kell koordináljam, ez viszont senkit nem érdekel.

2020. szept. 17. 15:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Küldj egy egészalakos képet úgy, hogy kitakarod az arcodat.

Szerintem te túlzottan rástresszelsz a témára, vagy túl nagyok az igényeid a férfiakkal szemben (legalábbis külsőt tekintve), annak ellenére is ,hogy nem ezt állítod. Lehet aki szerinted átlagos valójában nagyon nem az.

Én egy gyárban dolgozom és nap mint nap talákoznom kell...mondjuk úgy "alacsonyabb szinten" létező emberekkel (tanulatlan, buta, és igénytelen melósok na) és egészen elképesztő kinézetűek (rossz értelemben) vannak köztük de mégis mindnek van valakije.

Persze nem azt mondom, hogy bunkó, proli, közmunkások között keresgélj, csak lehet észre kellene venned a sarokban elücsörgő, szemüveges, szürke, "nyomikat" is.

Mondok egyébként példákat:

van egy gépbeállító fazon, aki kb. 170cm nagyon max, de 140kg-nál is több. Mégis van egy nála jó egy fejjel magasabb barátnője, aki egyébként nem is buta és szépnek is mondható.

De fordított példa is van: egy iszonyatosdan kövér csaj, akit tényleg könnyebb átugrani, mint megkerülni, mégis van barátja, sőt már gyereket terveznek. Mondjuk az ember egy tipikus "legalja" kocsmatöltelék kinézettel rendelkezik, de ők elvannak és ez a lényeg.

2020. szept. 17. 18:12
 32/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs azzal a súllyal semmi gond. Én 160 cm vagyok, és sajnos 85 kg. Na itt már van baj. Gurulok 😅. Egyébként, sokszor azt mondják, ha az ember rendben van önmagával, akkor az kifelé is sugárzik. Sokat számít az hogy az ember mennyire magabiztos. Azt írod, vezető beosztásban dolgozol. Ahhoz csak kell egyfajta határozott fellépés. Valószínű hogy nincs veled olyan nagy baj. Csak talán nem is mersz kezdeményezni. Vagy tényleg magasak az elvárások a férfiak felé.
2020. szept. 17. 18:59
 33/33 anonim ***** válasza:

164cm-hez 54kg a jó vagy kevesebb.

Ideje lenne komolyabban elkezdened mozogni. Az edzőteremben pedig megismerhetsz szintén kövér pasikat. Valamelyikkel csak tetszetek majd egymásnak.

2020. szept. 21. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!