Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 évesen sosem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen sosem volt még barátom, teljesen reménytelen?

Figyelt kérdés
Több férfi megmondta a szemembe, hogy csúnya vagyok. Netes társkeresésről meg annyit, hogy Tinderen 2 matchem volt és kb. 1000 embert minimum jobbra húztam (Budapesten VI. kerületben élek), végül egyik sem akart még csak találkozni sem. A karrieremben sok mindent elértem, középvezetőként dolgozom, számos beoszottam munkáját kell koordináljam, ez viszont senkit nem érdekel.

2020. szept. 17. 15:54
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nem fogok ide képet kitenni, nem önbizalomhiány, tényleg az vagyok. Sosem felejtem el azt sem, hogy 8 éve a szüleimmel hármasban voltunk valahol és egy ismerősük konkrétan azt kérdezte tőlük, hogy lehet 2 ilyen szép embernek ilyen csúnya gyereke? Sorolhatnék még eseteket, ahol egyértelművé tették, hogy valóban csúnya vagyok.
2020. szept. 17. 16:17
 12/33 anonim ***** válasza:
88%
Fogadni mernék, hogy a férfiak, akik a szemébe mondták, hogy csúnya, azok se voltak épp adoniszok. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a kategóriáján belül olyan könnyen talál pasit. Férfiak maguknál sokkal jobb nőkre mennek rá, ez az itteni sirámokbol is kiderül. Gyakorlatilag 10/8 kérdés arról szól, hogy a nőhiányt taglaljak.
2020. szept. 17. 16:18
 13/33 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagos pasik mondták ezt, nekem ők is megfelenének. Furcsán is hangzana az én külső adottságaimmal, ha adoniszt keresnék.
2020. szept. 17. 16:19
 14/33 anonim ***** válasza:

Csak meg kéne találnod a neked megfelelőt.

Én sem tartom magam szépnek, kövér vagyok, volt boldog kapcsolatom. Megtaláltuk egymással és jó volt így. Az exem meg ráadásul jól is nézett ki azért.

Nem lehetetlen.

2020. szept. 17. 16:19
 15/33 anonim ***** válasza:
51%
Minek kértek tőle képet? Azt hiszitek valami szexi nő csak nem tud róla, és 2 bókkal felszeditek mint a mesében?Akkor kb az szellemi képességét nèzitek le.
2020. szept. 17. 16:20
 16/33 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból: hány kg súlyfelesleged van?
2020. szept. 17. 16:20
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt hiszik. Tőlem is kértek itt képet, mert azt hitték, valami insta modell vagyok, csak nem tudok róla. Hát nem is írtak többet :D
2020. szept. 17. 16:22
 18/33 anonim ***** válasza:
83 voltam amikor összejöttünk diéta után. Most 97 betegség és újrakezdett diéta után. Nem miattam lett ex. 167cm vagyok ehhez. Viszont kicsit sem tunya.
2020. szept. 17. 16:25
 19/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szép, nem is azt várnám el, hogy valaki szépnek tartson, csak annyit, hogy hajlandó legyen velem ismerkedni ès esetleg a személyiségemmel meggyőzzem. Én is túlsúlyos vagyok, sajnos hormonproblémák miatt nagyon nehéz fogynom, eddig 13 kg-ot sikerült, azóta stagnálok (164 cm-hez most vagyok 63 kg).
2020. szept. 17. 16:29
 20/33 anonim ***** válasza:

Áhh, ismerős. Nekem is emiatt jöttek fel a kilók, meg a rózsaszín köd miatt.

A 63 nem rossz. Egyáltalán. Sokan az arányosságot említik, ha valakin felesleg van. Picit sportolj többet. Csináltass másik frizurát, minimál smink, más ruha. Ezek sokat tudnak dobni egy nőn.

2020. szept. 17. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!