Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen sosem volt még barátom, teljesen reménytelen?
Figyelt kérdés
Több férfi megmondta a szemembe, hogy csúnya vagyok. Netes társkeresésről meg annyit, hogy Tinderen 2 matchem volt és kb. 1000 embert minimum jobbra húztam (Budapesten VI. kerületben élek), végül egyik sem akart még csak találkozni sem. A karrieremben sok mindent elértem, középvezetőként dolgozom, számos beoszottam munkáját kell koordináljam, ez viszont senkit nem érdekel.2020. szept. 17. 15:54
11/33 A kérdező kommentje:
Nem fogok ide képet kitenni, nem önbizalomhiány, tényleg az vagyok. Sosem felejtem el azt sem, hogy 8 éve a szüleimmel hármasban voltunk valahol és egy ismerősük konkrétan azt kérdezte tőlük, hogy lehet 2 ilyen szép embernek ilyen csúnya gyereke? Sorolhatnék még eseteket, ahol egyértelművé tették, hogy valóban csúnya vagyok.
2020. szept. 17. 16:17
12/33 anonim válasza:
Fogadni mernék, hogy a férfiak, akik a szemébe mondták, hogy csúnya, azok se voltak épp adoniszok. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a kategóriáján belül olyan könnyen talál pasit. Férfiak maguknál sokkal jobb nőkre mennek rá, ez az itteni sirámokbol is kiderül. Gyakorlatilag 10/8 kérdés arról szól, hogy a nőhiányt taglaljak.
13/33 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagos pasik mondták ezt, nekem ők is megfelenének. Furcsán is hangzana az én külső adottságaimmal, ha adoniszt keresnék.
2020. szept. 17. 16:19
14/33 anonim válasza:
Csak meg kéne találnod a neked megfelelőt.
Én sem tartom magam szépnek, kövér vagyok, volt boldog kapcsolatom. Megtaláltuk egymással és jó volt így. Az exem meg ráadásul jól is nézett ki azért.
Nem lehetetlen.
15/33 anonim válasza:
Minek kértek tőle képet? Azt hiszitek valami szexi nő csak nem tud róla, és 2 bókkal felszeditek mint a mesében?Akkor kb az szellemi képességét nèzitek le.
16/33 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból: hány kg súlyfelesleged van?
2020. szept. 17. 16:20
17/33 anonim válasza:
Igen, azt hiszik. Tőlem is kértek itt képet, mert azt hitték, valami insta modell vagyok, csak nem tudok róla. Hát nem is írtak többet :D
18/33 anonim válasza:
83 voltam amikor összejöttünk diéta után. Most 97 betegség és újrakezdett diéta után. Nem miattam lett ex. 167cm vagyok ehhez. Viszont kicsit sem tunya.
19/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szép, nem is azt várnám el, hogy valaki szépnek tartson, csak annyit, hogy hajlandó legyen velem ismerkedni ès esetleg a személyiségemmel meggyőzzem. Én is túlsúlyos vagyok, sajnos hormonproblémák miatt nagyon nehéz fogynom, eddig 13 kg-ot sikerült, azóta stagnálok (164 cm-hez most vagyok 63 kg).
2020. szept. 17. 16:29
20/33 anonim válasza:
Áhh, ismerős. Nekem is emiatt jöttek fel a kilók, meg a rózsaszín köd miatt.
A 63 nem rossz. Egyáltalán. Sokan az arányosságot említik, ha valakin felesleg van. Picit sportolj többet. Csináltass másik frizurát, minimál smink, más ruha. Ezek sokat tudnak dobni egy nőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!