Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 évesen sosem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen sosem volt még barátom, teljesen reménytelen?

Figyelt kérdés
Több férfi megmondta a szemembe, hogy csúnya vagyok. Netes társkeresésről meg annyit, hogy Tinderen 2 matchem volt és kb. 1000 embert minimum jobbra húztam (Budapesten VI. kerületben élek), végül egyik sem akart még csak találkozni sem. A karrieremben sok mindent elértem, középvezetőként dolgozom, számos beoszottam munkáját kell koordináljam, ez viszont senkit nem érdekel.

2020. szept. 17. 15:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, miket eszel napi szinten és milyen mennyiségben?

Divatos ruhákat hordasz? Adsz a külsődre?

2020. szept. 17. 16:34
 22/33 A kérdező kommentje:
De, nagyon sok, térdig összeérnek a lábaim, nincs definiált csípőm és derekam. Heti 5-ször járok edzeni, ez is nagy logisztikát igényel a munkám mellett. Jelenleg nem tudok menni, mert bokaficamom van. A hajam olyan vékonyszálú, hogy 6-szor kell rajta körbetekerjek egy átlagos hajgumit, szedek hajvitamint, voltam laborban, minden értékem jó, így nem tudom mi okozza. Sminkelni alkalmakkor szoktam, mindennaposan nem,ráadásul a szememet nem nagyon tudom, mert érzékeny és árpám lesz a szempillaspiráltól. A ruhám elegáns a munkahelyi dress code-nak megfeleve. Ha bem dolgozni megyek, akkor farmer+póló.
2020. szept. 17. 16:39
 23/33 A kérdező kommentje:
Dietetikus által összeállított étrendet, mely cukor-laktóz- és gluténmentes ételeket takar, sok-sok zöldséggel. Egyik ismerősöm versenysportoló, ő nem étkezik ennyire szigorúan. Mindig főzök magamra, egészségtelen gyorskaja kizárt.
2020. szept. 17. 16:41
 24/33 anonim ***** válasza:

Nekem is összeérnek a combjaim, derekam se feltétlenül vam,de ez sem volt akadály. Szerintem biztosan nem vagy ennyire szörnyű, mint ahogy leírod.

A hajammal nekem is baj van mióta az IR+PCOS megjelent az életemben, de attól még nem tart vissza semmitől.

2020. szept. 17. 16:44
 25/33 anonim ***** válasza:

Igen, az is lehet, hogy reménytelen.

Valljuk be, olyan is van aki élete végéig egyedül marad.

Veled is megtörténhet.

2020. szept. 17. 16:44
 26/33 A kérdező kommentje:
Ismerős, IR+PCOS+pajzsmirigy alulműködésem van nekem is.
2020. szept. 17. 16:45
 27/33 anonim ***** válasza:
Ugye nem ijesztegettek gyerekkorodban tükörrel?
2020. szept. 17. 16:47
 28/33 anonim ***** válasza:

Ha kíváncsi vagy, szívesen küldök neked képet arról, hogy milyen vagyok. Nem arcra, hanem testileg. Ahhoz tudod magad mérni.

a PM alulműködés az nekem is megvan. Szóval mind a ketten összeszedtük a nyerő triót.

2020. szept. 17. 16:48
 29/33 A kérdező kommentje:
Nem, de nem szeretek tükörbe nézni, mert nem vagyok elégedett magammal.
2020. szept. 17. 16:48
 30/33 A kérdező kommentje:
Küldj, kívancsi vagyok. Szerintem nálam nem lehet valakinek rosszabb alkata.
2020. szept. 17. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!