Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen remenytelen a helyzetem?
Figyelt kérdés
Szerintem egy selejt vagyok. Nincs bennem semmi olyan dolog, ami miatt egy lany szerethetne engem. Az arcom ocsmany, alacsony es kicsit zarkozott vagyok. Beszelgetni sem tudok az idegenekkel. Es mar ott tartok, hogy felek a lanyoktol. Felek odamenni beszelgetni egy idegen lanyhoz. Felek kezdemenyezni.
20F
2019. febr. 27. 23:19
1/6 anonim válasza:
Ne hogy 20 évesen eltemesd magad
Kezdj el valami csoportos sportot, megtanulnál beszólni és könyebb ugy ismerkedni ha buzog bene az endorfin
2/6 anonim válasza:
Én se tudok beszélgetni lányokkal. Oda se merek menni hozzájuk. Nem is tudom mit kell csinálni.izgulok a közelükben. 30f
3/6 anonim válasza:
Ki tudja, lehet, hogy igen, de az is lehet, hogy nem. Egyetlen biztos pont, hogy bizonytalan vagy.
4/6 anonim válasza:
Figyelj, nekem ilyen problémáim nincsenek.
Én egyszerűen nem találok egy olyan normális lányt aki ne lenne foglalt.
22F
(igen lányok itt a lehetőség haha just kidding)
5/6 anonim válasza:
Szerintem is sportolnod kéne de ez önmagában nem megoldás csak segít valamennyire önbizalmat adni javaslom a boxot én is boxoló voltam nagyon jó.
6/6 anonim válasza:
1: Lassan 10 éve sportolok heti 3-4 napon, az égvilágon semmit nem változatott ez a nők hozzámállásán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!