Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek?! Reménytelen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?! Reménytelen a helyzetem?!

Figyelt kérdés
Semmi esélyem a lányoknál, valaki tudna segíteni hogy mit csináljak!

2018. dec. 24. 23:40
1 2
 1/11 Rockarc ***** válasza:
100%

Nem adtal tul sok fogodkozot, de igazabol nincs is mit mondani. Ha ket jo tanacstol mindenki csajhoz jutna, akkor a GYK bezarhatna.

42F

2018. dec. 24. 23:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Mit ragozzam túl, volt már nem egy lány aki tetszett de igazán nem próbálkoztam(tudtam úgy sincs esélyem) viszont nyáron megismertem egy lányt akivel sokat beszélgettünk fb-on 3szor kértem hogy találkozzunk mindig volt valami kifogása és most már feladtam nála is. Mit tehetnék nagyon el vagyok keseredve
2018. dec. 24. 23:56
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi alapján szerintem csinálj egy halászlét, mert nálunk már elfogyott és holnapra pedig csinálj diós bejglit desszertnek, főételnek pedig valami húsit és krokettet. :D
2018. dec. 24. 23:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Vagy valami tanács hogy eszembe se jusson barátnőt keresni és hogy feletem el örökre ezt a témát?
2018. dec. 24. 23:57
 5/11 A kérdező kommentje:
4es LOL most fogyott el nálunk a halászlé a diós bejgli pedig egy napig se tart xddd
2018. dec. 24. 23:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Tapogatózva haladok a sötètben,nem találom a kapcsolót.

Majd ha kész a halászlé szólj,ha van egy jó recepted az is jó.

2018. dec. 25. 00:26
 7/11 Rockarc ***** válasza:

Nezd, eleve ugy kezdodik, hogy oda kell menni egy csomo lanyhoz. Igen, utana meg beszelni is kell veluk. Ennyi az egesz titka. Ha nem mesz oda senkihez, vagy nem allsz veluk szoba, igen, akkor remenytelen. Minden mas esetben alakulhat ugy a beszelgetes, hogy tobb is lesz belole.

42F

2018. dec. 25. 00:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki ? Az nagyon fontos nekik !
2018. dec. 25. 05:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Haaaat.... egy degeneralt feju sapadt kis szerencsetlenseg vagyok nagyjabol igy ellehet kepzelni hogy a kulso eleg ratyi es vszinuleg itt a gond
2018. dec. 25. 07:22
 10/11 anonim ***** válasza:

"egy degeneralt feju sapadt kis szerencsetlenseg vagyok"

Szerinted ez mennyire érződhet rajtad, hogy ezt gondolod magadról?

Bocsi, de egyik nő sem akar egy szerencsétlenséggel lenni. Talán meg kellene próbálnod értékeket felfedezni magadban és inkább a pozitívumokat tenni előtérbe. A hátrányokon meg masszívan elkezdeni dolgozni!

2018. dec. 25. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!