Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen reménytelennek érzem már. Valami tanács?
Rólam érdekes módon semelyik lány sem tudta, hogy szűz vagyok, amíg én magam el nem mondtam. Mi a francot csináltál te, homlokodra tetováltattad? 😃 és ki a szart érdekel, hogy nem járt még pinában a farkad?
Valami nagyon félresiklott ennél a facebook-insta-snapchat generációnál 😃
Ezek totál lényegtelen dolgok szerintem.
Másik téma: Suliváltás nem segít. Lehet, hogy a környezeted változna, de te nem tudsz megváltozni ugyanilyen hirtelen, és a végeredmény ugyanaz lenne, ahol most vagy.
Tehát neked most kell felülkerekedned ezen a helyzeten.
Első sorban ideje kidobni a kukába azokat az embereket, akik lehúznak. Ők nem a barátaid. Nem kell követni őket facen sem, instán sem. Ma már ismerős törlése nélkül le lehet iratkozni róluk. Élőben meg simán le lehet koptatni őket egyszavas válaszokkal, érdektelenséggel. Vagy éppen csak felállsz ilyenkor, és átsétálsz a normális emberek közé, akik a barátaid, akik támogatnak. Akik nem rajtad nevetnek, hanem veled!
Első körben már ez sokat segítene!
Aztán amikor ismerkedsz, és egy lányt az zavar, hogy még nem ba,sztál, akkor valószínűleg az a lány nem párkapcsolatot keres, hanem csak kefélni akar. Ilyenért akarnál bánkódni? Egy riba,nc ne keserítsen már el könyörgöm! 😃
Fel nem foghatom, hogy milyen gané/primitív kis tiknyókkal vagy te körülvéve. Gyanítom, hogy azért a kedves hímnemű osztályozásaid fele, a nagy pofájuk ellenére, hozzád hasonlóan nem látott pinát közelről, mióta megszületett. Még akkor sem, ha manapság 13 éves kortól kezdve mindenki mindenkivel összefekszik.
Én is itt vagyok 10 évvel idősebben, és noha a környezetemben nyílt titok lehet, hogy szüzike vagyok (én már az is maradok), mégsem hozza fel senki a témát.
Egyébként azért cikiznek, mert tudják, hogy ez neked fájó pont. Csak azzal tudnak cikizni, amit te is cikinek érzel. Az mindegy, hogy ez igaz-e, vagy sem, de tanuld még eljátszani, hogy nem hat rád a dumájuk. Anyám adott egy nagyon jó tanácsot úgy 9-10 éves koromban, amikor engem napi szinten gúnyoltak: ha kinevetnek, te is nevess velük! És működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!