Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer megszűnt végre a rohadt turizmus, miért van még mindig sokkal több férfi az országban mint nő?
Sok férfi nagy-nagy álma vált valóra, hogy a kialakult helyzet hatására megszűnt a férfi tömegturizmus Nyugat-Európából. A turisták 80-90%-a férfi volt, és a legigénytelenebb, legkapanyelesebb részeg hányós proli brit férfiakkal kellett osztoznunk hazánkon és nőinken.
Ennek hála istennek jó sokáig vége, szakértők szerint még 5+ év legalább mire ez a fajta turizmus újraindulhat. Ez nagy öröm azt hiszem mindannyiunknak férfiaknak.
Igen, de akkor miért látok mégis sokkal több férfit még mindig az utakon. Budapesten élek, a 13. kerületben. Most is számoltam mennyi férfit és mennyi nőt láttam mialatt beértem a belvárosi munkahelyemre, 116 férfit és 61 nőt számoltam. Azaz még mindig majdnem 2x annyi a férfi.
De mi a francért amikor már azok az istenverte nyavalyás külföldi turisták sincsenek itt? Zömmel csak magyarokat hallottam.
Az utcai munkásokat, csöveseket, meg egyéb ilyeneket nyilván nem számoltam bele. Csak akik tényleg mobilisan, normálisan közlekedtek az utcán. És nem korán reggel járok dolgozni, hanem 10 körül.
Mi lehet akkor mégis ennek az oka? Az irodai munkahelyeken sokkal több a férfi, nem nagyon van nő aki ért az informatikához, ráadásul sok IT-s férfi most home office-ban dolgozik, így azok nincsenek az utcán.
Mégis kétszer annyi férfi van Bp. koszos utcáin is. Akkor képzelem faluban, ahonnan elment minden fiatal nő, ott milyen lehet az arány.
"nem nagyon van nő aki ért az informatikához"
Lol nálunk az egész informatikai csapat nőkből áll. :D
Ne húzd már rá a világra az előítéleteidet pls.
"Mégis kétszer annyi férfi van Bp. koszos utcáin is. "
Ez NEM igaz.
"nem nagyon van nő aki ért az informatikához"
Nem egyedüli nő voltam az évfolyamon.
32.
Mikre nem jók az anonim oldalak. Itt pedig mindenki többszörös olimpiai bajnok mindenben.
"Az utcai munkásokat, csöveseket, meg egyéb ilyeneket nyilván nem számoltam bele."
Én sem azt írtam, hogy beleszámoltad. Hanem, hogy a nők-férfiak aránya erősen függ a munkahely jellegétől is. Pl. az útépítők között valóban több a férfi.
"Az irodai munkahelyeken sokkal több a férfi, nem nagyon van nő aki ért az informatikához"
Pl. államigazgatásban több a férfi, viccelsz? Bemész kormányablakban ezek szerint te általában férfi ügyintézőhöz mész? Én hivatalban dolgozom, és én írtam ezt a az 59/20-as arányt a nők javára. Az informatikusok igen, ők férfiak, de 3-an vannak. :)) Itt nálunk nem kell érteni az informatikához, csak felhasználói szinten. De párom is hivatalban dolgozik, ott is jócskán több a nő. Főleg az ilyen 55+-os irodai nénikék, akik még írógépen tanulták a gépelést és nem is lehet őket kirobbantani a megszokott helyükről. :D
De mint írtam, ezek nem reprezentatív dolgok, hogy épp egy adott munkahelyen kik vannak többen.
"Az irodai munkahelyeken sokkal több a férfi,"
Inkább a nő sokkal több.
Engedd el... Ezek a válaszok arra jók, hogy rávilágítanak, miért tart itt az emberiség, ahol tart, miért van ennyi konzumidióta, megvezethető birka, akik felnőttként, családosként és idősként sem tudnak leszokni a csőlátásról.
Hint:
Van egy HAJSZÁLPONTOS STATISZTIKA, amit a biológiai nemek alapján kalkulálnak ki, maximum annyi torzíthatja, hogy 1-2 ősemberré visszafejlődött csöves talán megszül naturálban az erdőben és ő nem kap anyakönyvi kivonatot, illetve akik úgy halnak meg, hogy eltűnt személyek vagy még azok sem, mert se kutyájuk se macskájuk, aki keresné őket.
De ezeket az apró anomáliákat leszámítva a JELENKORI statisztika hajszálpontos a többi pedig több évtizedes vagy évszázados kutatási adatokból történő projekció, annyira nem pontos, de ha nem avatkozik közbe valami mesterséges folyamat (férfiakat tizedelő háború vagy vírus, esetleg nemi alapú születésszabályozás), akkor nem igazán fog változni lényegében egyhamar.
Aki pedig csak a 2%-kal dobálózik, egyrészt egyetlen ember is sokat számít, nem még százalék (ami korosztályonként több ezer fő), hiszen lehet itt azzal jönni, hogy van elég szingli nő, hódítsd meg őket, amikor pont azért szinglik, mert valószínűleg tőled bármilyen téren jobb férfiaknak sem sikerült, tehát vagy nem is akar kapcsolatot, vagy te se jössz be neki (ez azért hamar kiderül), vagy egyoldalú, kihasználós kapcsolatot akar, amibe a férfiak nem akarnak belemenni vele vagy egy idő után elhagyják.
De a normális nők mind hamar - és egyre hamarabb, már tizenévesen - elkelnek és foggal-körömmel ragaszkodnak hozzájuk a férfiak.
Ha egyetlen férfi is megelőz téged és összejön egy olyan nővel, aki veled is összejött volna (esetleg veled még boldogabb is lett volna), akkor már ettől az egyetlen dologtól kijelenthetjük, hogy EMIATT nem találtad meg ÉLETED PÁRJÁT és keresheted tovább.
És most ezt szorozzuk meg több ezerrel, vagy ha a korosztályokat kiterjesztjük akár csak +/- 3 évre, akkor 10-15 ezer fővel.
Lassan ott tartunk, hogy mire a lány, aki eldöntötte, hogy a semmirekellő párjával szakít és lezár vele mindent és kilép az ajtón még társkeresőznie sem kell vagy Facebookra kiírnia, hogy egyedülálló, egy pasi a liftben szemez vele, 3 amíg elér a villamosmegállóig, a villamoson 2, a munkahelyen udvarol neki 3-4 és még buliba nem is volt, csak munka meg otthoni punnyadás.
Biztos, hogy ezt nekem címezted? Hogy jön ide az olimpia?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!