Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyszer megszűnt végre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer megszűnt végre a rohadt turizmus, miért van még mindig sokkal több férfi az országban mint nő?

Figyelt kérdés

Sok férfi nagy-nagy álma vált valóra, hogy a kialakult helyzet hatására megszűnt a férfi tömegturizmus Nyugat-Európából. A turisták 80-90%-a férfi volt, és a legigénytelenebb, legkapanyelesebb részeg hányós proli brit férfiakkal kellett osztoznunk hazánkon és nőinken.

Ennek hála istennek jó sokáig vége, szakértők szerint még 5+ év legalább mire ez a fajta turizmus újraindulhat. Ez nagy öröm azt hiszem mindannyiunknak férfiaknak.

Igen, de akkor miért látok mégis sokkal több férfit még mindig az utakon. Budapesten élek, a 13. kerületben. Most is számoltam mennyi férfit és mennyi nőt láttam mialatt beértem a belvárosi munkahelyemre, 116 férfit és 61 nőt számoltam. Azaz még mindig majdnem 2x annyi a férfi.

De mi a francért amikor már azok az istenverte nyavalyás külföldi turisták sincsenek itt? Zömmel csak magyarokat hallottam.

2020. szept. 16. 13:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
19%

18.

Korosztályon belül viszont simán lehet, mert a női többletet az idősek adják, ahol jóval kevesebb a bácsika, mint a nénike, mert a férfiak előbb halnak, több köztük az alkoholista vagy a munkában magát széthajtó (esetleg betegségét elbagatellizáló) így korosztályokon belül lehetnek eltérések, de ennek szerintem senki nem járt még utána, nincs is igazán értelme.

2020. szept. 16. 14:29
 22/40 anonim ***** válasza:
75%
Max 50 év után lesz nő többlet de addig teljesen egyenlő a nemek aránya.
2020. szept. 16. 14:35
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért a munkahelyek lényegesen mások.

sok munkahely van ahol a nők vannak többségben és sok ahol a férfiak.

az én munkahelyemen 8 nő dolgozik és 5 férfi, mellettünk levő cégnél 17 férfi 3 nő. aztán van ahol arányos...szóval a munkahely relatív.

Nagyjából kiegyenlített az arány. Azon , hogy a maradék 2-3% akivel több van az nő e vagy férfi arról kár vitatkozni.

Az utcán pedig megnézném én, hogy hányan ismerkednek....szerintem 1 kezemen meg tudnám számolni.

2020. szept. 16. 14:55
 24/40 anonim ***** válasza:
80%

"Én pont nem erre gondoltam, de tetszik, hogy azonnal személyeskedés és támadás az első reakció."

Nincs több magányos férfi, csak ők hangoskodnak. Egy szingli nő pedig csendben éli az életét, nem itt hisztizik.

2020. szept. 16. 15:04
 25/40 anonim ***** válasza:
88%

"nőinken"

Neked nincs nőd...

2020. szept. 16. 15:06
 26/40 anonim ***** válasza:
91%

" kellett osztoznunk hazánkon és nőinken."

Nem vagyunk a "nőitek", az ország meg ugyanúgy a mienk is.

2020. szept. 16. 15:09
 27/40 anonim ***** válasza:
48%

24# "Egy szingli nő pedig csendben éli az életét, nem itt hisztizik"

Hát én itt legalább ugyanannyi hisztis nőt látok, mint férfit annyi különbséggel, hogy a síró nők többsége kapcsolatban van, ami szintén érdekes, mert ezek szerint miközben itt a férfiak ellen uszít, otthon várja őt a "kedvese". Aki feltehetőleg férfi. (Ez alatt a kérdés alatt is vannak, olvasd csak vissza)

2020. szept. 16. 15:25
 28/40 anonim ***** válasza:
14%

6

Itt 100-ból 99 trampli azt írja, hogy hozzá ne menjenek oda az utcán, az utca nem ismerkedésre való.

2020. szept. 16. 15:27
 29/40 anonim ***** válasza:
78%
28# Akkor.. probléma megoldva :D Egyensúlyban van a kereslet és a kínálat
2020. szept. 16. 15:34
 30/40 anonim ***** válasza:
94%

"Igen, de akkor miért látok mégis sokkal több férfit még mindig az utakon."

Mert sok nő van otthon gyerekkel vagy pl. később jár be dolgozni, mint te, mert ő indítja el a gyereket az iskolába.

Nálunk a munkahelyen 59 nő és 20 férfi van. (És ez már több férfi, mint szokott, kb. egy éve még fele ennyi volt.)

De emellett az útépítők között nem sok nőt látok. :D Szóval ezek nem reprezentatív dolgok.

2020. szept. 16. 15:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!