Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer megszűnt végre a rohadt turizmus, miért van még mindig sokkal több férfi az országban mint nő?
Sok férfi nagy-nagy álma vált valóra, hogy a kialakult helyzet hatására megszűnt a férfi tömegturizmus Nyugat-Európából. A turisták 80-90%-a férfi volt, és a legigénytelenebb, legkapanyelesebb részeg hányós proli brit férfiakkal kellett osztoznunk hazánkon és nőinken.
Ennek hála istennek jó sokáig vége, szakértők szerint még 5+ év legalább mire ez a fajta turizmus újraindulhat. Ez nagy öröm azt hiszem mindannyiunknak férfiaknak.
Igen, de akkor miért látok mégis sokkal több férfit még mindig az utakon. Budapesten élek, a 13. kerületben. Most is számoltam mennyi férfit és mennyi nőt láttam mialatt beértem a belvárosi munkahelyemre, 116 férfit és 61 nőt számoltam. Azaz még mindig majdnem 2x annyi a férfi.
De mi a francért amikor már azok az istenverte nyavalyás külföldi turisták sincsenek itt? Zömmel csak magyarokat hallottam.
Na moat megneztem h a cegemnel mennyi ferfi es no van
A 745 fobol 76 ferfi a tobbi mind no. Szoval nem ertem mirol beszelsz! Nalunk alig van sajna pasi!
"Mi lehet ennek a pontatlanságnak az oka?"
Az, hogy többet hisztiztiztek, mint egy tucat menstruálo és klimaxolo nő együtt véve
15.
Én pont nem erre gondoltam, de tetszik, hogy azonnal személyeskedés és támadás az első reakció.
Kórházban dolgozom 2 F-et leszámítva (egyik én vagyok) az osztályon dolgozókból MINDENKI NŐ !
31 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!