Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ők egyfajta aranyásók? Vagy tényleg csak komoly pasira vágynak??
3.-4.alkalommal futottam bele,hogy távoli(majdnem csak látásból) lány/nő ismerőseimnek van egy barátnőjük aki 20-24 éves,de korom beli 32-34éves pasira vágyik.Mert neki komoly 30+os pasi kell.
Amit tudni kell rólam,kevésbé jópasi vagyok,olyan munkával amivel a "kollégáim" 75% jól keres,van egy ilyen sztereotípia.
Lehet,csak önbizalomhiány,de kicsit tartok a lehúzástól,annyira mint az elszalasztott lehetőségtől is.
Gondolom (tudom)ezek a lányok tanúlnak,nem dolgoznak vagy diák munkát.
Persze,lehet különleges,komoly lányok akiknek már nem a bulizás az életük. Bár 17-30éves korom közt rengeteget buliztam,téyleg meguntam ,belefáradtam a fél napos hétvégékbe.
Vélemények?
Nem értem a kérdésedet. Ha tartasz ettől, akkor ne abban a korosztályban keresgélj, hanem a sajátodban. Minden kapcsolat ismerkedéssel kezdődik, szerintem azért elég hamar kibukik, ha valaki ennyire a pénzre hajtana. Ez a fajta hozzáállás csak szimplán azt mutatja, hogy buták, mert egy feltételezésre, sztereotípiára építenek. A harmincas férfiak sem sokkal érettebbek, vagy akarnának jobban komoly kapcsolatot...
Nem lehet erre okos választ adni. Próbálkozz, mint mindenki, sajnos nincs egy általános szabály, hogy elkerüld a csalódásokat.
Írta valaki a havi 2milliót.
Egy olyan lánynak aki nagyon szerény anyagi körülmények közt nőtt fel, a feltételezett 200.000 fizetéssel rendelkező pasi is lehetőség kitörni,szintet lépni,főleg ha esze ágában sincs keményen dolgozni.
"A harmincas férfiak sem sokkal érettebbek, vagy akarnának jobban komoly kapcsolatot..."
A számodra elérhető férfiak és azon belül általad kiválasztott férfiak nem akarnak veled komoly kapcsolatot. Szóval ez nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!