Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ők egyfajta aranyásók? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ők egyfajta aranyásók? Vagy tényleg csak komoly pasira vágynak??

Figyelt kérdés

3.-4.alkalommal futottam bele,hogy távoli(majdnem csak látásból) lány/nő ismerőseimnek van egy barátnőjük aki 20-24 éves,de korom beli 32-34éves pasira vágyik.Mert neki komoly 30+os pasi kell.

Amit tudni kell rólam,kevésbé jópasi vagyok,olyan munkával amivel a "kollégáim" 75% jól keres,van egy ilyen sztereotípia.

Lehet,csak önbizalomhiány,de kicsit tartok a lehúzástól,annyira mint az elszalasztott lehetőségtől is.

Gondolom (tudom)ezek a lányok tanúlnak,nem dolgoznak vagy diák munkát.

Persze,lehet különleges,komoly lányok akiknek már nem a bulizás az életük. Bár 17-30éves korom közt rengeteget buliztam,téyleg meguntam ,belefáradtam a fél napos hétvégékbe.

Vélemények?

2020. szept. 14. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésedet. Ha tartasz ettől, akkor ne abban a korosztályban keresgélj, hanem a sajátodban. Minden kapcsolat ismerkedéssel kezdődik, szerintem azért elég hamar kibukik, ha valaki ennyire a pénzre hajtana. Ez a fajta hozzáállás csak szimplán azt mutatja, hogy buták, mert egy feltételezésre, sztereotípiára építenek. A harmincas férfiak sem sokkal érettebbek, vagy akarnának jobban komoly kapcsolatot...

Nem lehet erre okos választ adni. Próbálkozz, mint mindenki, sajnos nincs egy általános szabály, hogy elkerüld a csalódásokat.

2020. szept. 15. 20:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem igazán keresgélek,csak érdekes,hogy ilyen lányok mennyire rajonganak értem.
2020. szept. 15. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha nem keresel és mégis vannak, akik tapadnak rád, ráadásul annyira, hogy rajongásnak nevezd, akkor igen, én azt mondom, hogy pénzhajhászok. Valószínűleg van kivétel, de én is szimplán azt gondolnám, hogy azt gondolja jól jár veled.
2020. szept. 15. 20:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Írta valaki a havi 2milliót.

Egy olyan lánynak aki nagyon szerény anyagi körülmények közt nőtt fel, a feltételezett 200.000 fizetéssel rendelkező pasi is lehetőség kitörni,szintet lépni,főleg ha esze ágában sincs keményen dolgozni.

2020. szept. 15. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem 150ezer a fizetésem és azért a 200ezret nem nevezném kitörésnek. :) Persze, ha pl. ennyit se keres, lehet, hogy így látja, el tudom képzelni. Lehet, hogy attól nem rossz ember és még azt sem mondanám, hogy nem akar keményen dolgozni. Nekem irodai munkám van, nincs hova előre lépni, de nem is vagyok egy ambíciózus ember, megfelel amim van, viszont napi 8 órában dolgozom, mint mindenki más. Attól, hogy összejövök valakivel, aki 200-at vagy akár 300-at keres, még tehetem le a lantot... :D De lehet, hogy már a jobb körülmények azért megérik neki. Vagy fene tudja, talán tényleg tetszel nekik, derítsd ki. :)
2020. szept. 15. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:

"A harmincas férfiak sem sokkal érettebbek, vagy akarnának jobban komoly kapcsolatot..."

A számodra elérhető férfiak és azon belül általad kiválasztott férfiak nem akarnak veled komoly kapcsolatot. Szóval ez nem ugyanaz.

2020. szept. 17. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!