Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ők egyfajta aranyásók? Vagy tényleg csak komoly pasira vágynak??
3.-4.alkalommal futottam bele,hogy távoli(majdnem csak látásból) lány/nő ismerőseimnek van egy barátnőjük aki 20-24 éves,de korom beli 32-34éves pasira vágyik.Mert neki komoly 30+os pasi kell.
Amit tudni kell rólam,kevésbé jópasi vagyok,olyan munkával amivel a "kollégáim" 75% jól keres,van egy ilyen sztereotípia.
Lehet,csak önbizalomhiány,de kicsit tartok a lehúzástól,annyira mint az elszalasztott lehetőségtől is.
Gondolom (tudom)ezek a lányok tanúlnak,nem dolgoznak vagy diák munkát.
Persze,lehet különleges,komoly lányok akiknek már nem a bulizás az életük. Bár 17-30éves korom közt rengeteget buliztam,téyleg meguntam ,belefáradtam a fél napos hétvégékbe.
Vélemények?
Tehát inkább meghalsz szűzen, mint hogy meghívj egy lányt kávéra, anélkül, hogy cserébe minimum szül neked egy gyereket.
Szerintem hagyd őket, egész biztos csak az ingyen kàvé a céljuk! Jól lehúznak a csóró diákok!
Kérdés: téged mi visz rá, hogy a nyilván nem dolgozó, diàkkorú lànyokkal akarj ismerkedni? Kezdj 30 körüli, minimum átlagos keresetű nőkkel. Probléma megoldva.
Áruljatok már el, mit lehet "aranyásni" olyan kanin, akinek nettó 200 a fizetése, és komoly érvágás egy étterem?
Ne aggódjatok, aki a pénzre megy, az nem titeket keres, az egyből kiszagolja, hogy csórók vagytok. Elkerül magától, nektek ezzel semmi dolgotok. 😁
Én már többször is hatalmasat csalódtam a korosztályomban, mert fingjuk sincs, hogy mit akarnak, nincs jövőképük sem karrier, sem magánéleti szempontból, még egy lánykérésről sem álmodhattam, 3 év kapcsolat után sem, mert később érnek sokkal ezekre a dolgokra. Én pedig lélekben már erre vágyom 20 éves korom óta, de egy huszonéves srác (direkt nem írtam, hogy férfi) nem tudja ezeket nyújtani, mert menekül ezekből a helyzetekből. Aki pedig kivétel, és érettebb, romantikusabb típus, az már 25 éves korára házasságban él pont azért, mert nem szarozik :D. Így maradtak a 30-asok, akik már családban gondolkodnak. Ha gold-digger lennék, akkor pénzes pasit választanék, nem olyat, aki átlagosan vagy az alatt keres.
24/N
"Tehát inkább meghalsz szűzen, mint hogy meghívj egy lányt kávéra, anélkül, hogy cserébe minimum szül neked egy gyereket."
Érdekes felfogás, te is egy fószernak szülted a gyereket? Azt akkor probléma megoldva? Neked semmi közöd hozzá miután megszülted valaki kérésére? Ez terhet jelentett neked? Így adod elő, hogy azt csak a férfi akarta.
Igaza van a kérdezőnek. A 20-on évesek 90%-ának nincs semmilye önerőből, vágyik a tv-ben látott életre, azt oda megy ahol többet kap enni. Nyilván a 60ashoz már nem fog (nem mind1ik fog), mert az már papa neki, mintsem férfi. A nők kizárólag önös érdekekből tesznek bármit. Lásd a kiragadott idézetet egy "hölgyeménytől". Ő csak "valaki kérésének" tett eleget mint egy gyerek. Jah h az egy ember? Ugyanmár, az nem te vagy nem? Röhej...
#2 nem halok meg szüzen,bár sok kérdező azt hiszi ,hogy ha egyszer becsajozik akkor élete végéig lesz párja,nekem volt sok boldog éven,de 3,5 éve szerencsétlen vagyok.
-Mi visz rá?? Nem tudom.
#3-#6-#7 köszönöm a válaszod.
#5 Honnan tudod mennyi a fizetésem??
#8 mini aranyásók nincsennek:)):)))??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!