Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van ilyen sok 40-es pasi aki még a fiatal nőket hajkurássza, mert a magyar nők többsége abban a korban már elhízik?
Persze tisztelet a kivétnek mint mindig, de sajnos statisztikai tény támasztja alá, hogy a magyar nők Európában az egyik legelhízottabbak, különösen abban a korban. Sajnos itt csak a férfiak törődnek ilyen szempontból magukkal, aki nem hiszi menjen el egy konditerembe, 95% férfi.
Tény hogy más országokban, abban a korban fele annyi túlsúlyos nő sincs mint itt. Jó példa erre az osztrák nők, akik 40 évesen is szép, feszes csinosak. De egy magyar nő, már 28-30 évesen is teljesen elhagyja magát.
Ezért van az, hogy a középkorú férfiak, kénytelenek a fiatalabb korosztályban kutatni, mert nem tudják megkívánni a velük egykorú nőket? (Norbi is valami hasonlót mondott, de nem róla mintáztam a kérdést egyáltalán)
"más meg normálisan ebédel, mint egy egyszerű átlag ember és 20 kg pluszt szed össze."
Ilyen nincsen. Azt elhiszem, ha borzalmas étvágyad van és nem tudsz lekattanni az evésről. De olyan nincs, hogy keveset eszel és elhízol. Aki el van hízva, az mind többet eszik a normálistól. Vagy nem eszik többet, de nyomja a csokit és az üdítőket napi szinten. Ismerek ilyen embereket akik, jajj alig eszek valamit, de a fantás üveg mindig ott van a kezében.
Egyébként akinek 40 évesen összejönnek a huszonéves nők, miért ne lenne huszonéves nőkkel? Ez olyan, mint mikor itt jó csajok magyarázzák, hogy csakis a legjobb pasikkal jön össze, mert megteheti. A jól kinéző 40-es férfiak pont ilyenek. Aki megteheti, fiatal nőkkel van, ennyi.
52,pedig van ilyen.
Nem esznek többet, mint egy átlag ember,mégis sokkal többet raktároznak.
Sajnos annyira nem is ritka dolog.
Nem én vagyok ilyen, de én is hízékonyabb vagyok jóval az átlagnál.
42. Egy nő nem csak a testéből áll. Aki igazi társat keres, még ha ő csúcsszuper férfi is, a saját korosztályában fog keresgélni, nem a 20 évvel fiatalabbak körében.
Természetesen vannak, akinek nincsenek különösebb lelki-szellemi igényei, most nem azokról beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!