Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam cigány nővel?
Sziasztok!
Van egy idősebb egyedülálló cigány nő akinek bejövök a munkahelyen. Tartok a dologtól, az életvitelük miatt. Én már több mint 5 éve egyedülálló vagyok. Ezalatt az 5 év alatt még egy szex sem volt soha egy nővel. A magyar nőktől folyton visszautasítást kapok (a mai napig). Bőven próbálkoztam az elmúlt 5 év alatt. Amin lehetett már változtattam magamon; edzek, havi szinten 2x fodrász, új ruhák, tanulok, teljesen független vagyok a szülőktől, van saját lakásom, stabil munkahelyem, de csak nem állnak velem szóba. Nagyon hiányzik már egy nő az életemből. Ezért gondoltam arra, hogy megpróbálom vele.
Köszi a válaszokat!
27/F
Ha az embernek sötét haja és sötétbarna szeme van-az nem jelenti azt, hogy roma vér lenne benne.
Főleg nem egy olyan országban ahol XV-XVI. században török megszállás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!