Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért van ilyen sok 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van ilyen sok 40-es pasi aki még a fiatal nőket hajkurássza, mert a magyar nők többsége abban a korban már elhízik?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivétnek mint mindig, de sajnos statisztikai tény támasztja alá, hogy a magyar nők Európában az egyik legelhízottabbak, különösen abban a korban. Sajnos itt csak a férfiak törődnek ilyen szempontból magukkal, aki nem hiszi menjen el egy konditerembe, 95% férfi.

Tény hogy más országokban, abban a korban fele annyi túlsúlyos nő sincs mint itt. Jó példa erre az osztrák nők, akik 40 évesen is szép, feszes csinosak. De egy magyar nő, már 28-30 évesen is teljesen elhagyja magát.

Ezért van az, hogy a középkorú férfiak, kénytelenek a fiatalabb korosztályban kutatni, mert nem tudják megkívánni a velük egykorú nőket? (Norbi is valami hasonlót mondott, de nem róla mintáztam a kérdést egyáltalán)

2020. szept. 14. 21:34
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
35%
30: Sajnálom, ha megbántottalak az "okoskodásommal". Amiket leírtam nem csak olvasás szintjén űzöm, úgyhogy jól nézek ki, köszi.
2020. szept. 15. 15:29
 32/54 anonim ***** válasza:

Azért a kcal számlálás se csoda. Ha valaki alapanyagcsere alá megy, az veszélyes. És nem, nem feltétlenül fog fogyni.

Én most őrült módjára dietazok, terhesség alatti hízás miatt, és a gyümölcsöket tényleg kiiktattam, ahogy a krumplit is. Viszont bulgur, barna rizs belefér. Még az édesburgonya is.

Amúgy zabot is ehet nyugodtan. Ha csak a kalóriát nézzük, a fehér liszt alacsonyabb kalóriatartalmú, mint a TK, vagy a rozsliszt. Ennyit akkor a barna kenyérről.

A kalória nem minden!

2020. szept. 15. 17:03
 33/54 anonim ***** válasza:
Tökéletesen mondod, épp csak kisebb inzulinreakciót vált ki, egyébként hízlal rendesen a TK vagy a rozsliszt. Igen, ennyit a barna kenyérről, később leszel éhes tőle, de nem diétás kaja. A bulgur és barna rízs is hemzseg a szénhidráttól (abban az esetben, ha tényleg diétázol; ellenben jó sok rost van benne, ami pozitív); az édesburgonya pedig igazából egy tökféle; - ami nem baj, ha szereti valaki -; és az valóban egy jó dolog a diétában is. Hogy reagáljak, ahogy írtam előzőleg is szerintem helyesen: makronutriensek = a kalória nem minden. Az alapanyagcsere alá akkor mész, ha 2000 Kcal alatt vagy és mondjuk nem csináltál kb. semmit. Alámenni 500 Kcal energiamennyiséggel nem jelenti azt, hogy feldobod a bakancsot. Nyilván nem 500 Kcalorián kell élni; ne sarkítsunk.
2020. szept. 15. 21:37
 34/54 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem 2000 fölé hogyan lehet ezekkel a kajákkal menni. Mert ez kb mind úgy szar, ahogy van. Megehetetlen szutyok. Én is azért eszek csak ennyit belőle, undorító.

Nem értem aki bedúrja a puffasztott rizst, meg a pro body kenyeret. Nekem forog a gyomrom tőle. Ahogyan ezektől a vacak mandulatej meg rizstejektől is.

Komolyan inkább az éhezés, minthogy ezeket megegyem.

2020. szept. 15. 22:11
 35/54 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell éhezni. Natúr, panír nélküli bármilyen zsíros hús és zöldség (paradicsom, paprika, káposzta, hagyma, stb) bármilyen mennyiségben mehet és olvadni fognak a kilók.
2020. szept. 16. 08:33
 36/54 anonim ***** válasza:
62%

Akinek van ideje és türelme tessék nézegetni, milyen hormonális okai vannak az elhízásnak a nők körében. Sokszor maguk az ÉRINTETTEK (!) SINCSENEK tisztában vele, kizárólag külalaki problémának gondolják a plusz kilókat, több év vagy esetenként évtized mire feltárásra kerül az alap probléma, mire diagnózist állítanak, aminek csak egy tünete maga az elhízás, nem maga az ok.

[link]

[link]

[link]

[link]

Bélflóra össztettségéről mindkét nemnek: [link]

2020. szept. 16. 20:16
 37/54 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ez így mind együtt, minden dagadt nőnél az alfa és az omega, nem az oda nem figyelés, meg az igénytelenség, hanem a végzet kérem. Jó'van, vigasztald csak magad. Jó étvágyat a zsíroskenyérhez.
2020. szept. 16. 20:24
 38/54 anonim ***** válasza:
0%
Aki itt okoskodik mint pasi a pajzsmirigyével ,örüljön hogy nem beteg és fogja be a pofáját. Kiváncsi vagyok mit szólna ha ő is az lenne. Addig meg hallgasson...kíváncsi vagyok arra is hogy nëz ki ő egy képet rakhatna ki magáról... miss tökēletes
2020. szept. 16. 20:32
 39/54 anonim ***** válasza:
Szerintem meg aki korlátolt gondolkodású, az tartsa meg magának a véleményét és hallgasson mélyen. Azért mert te nem vagy beteg, más sem lehet az mi? Mekkora logika! :D
2020. szept. 16. 20:41
 40/54 anonim ***** válasza:
2020. szept. 16. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!