Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért van ilyen sok 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van ilyen sok 40-es pasi aki még a fiatal nőket hajkurássza, mert a magyar nők többsége abban a korban már elhízik?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivétnek mint mindig, de sajnos statisztikai tény támasztja alá, hogy a magyar nők Európában az egyik legelhízottabbak, különösen abban a korban. Sajnos itt csak a férfiak törődnek ilyen szempontból magukkal, aki nem hiszi menjen el egy konditerembe, 95% férfi.

Tény hogy más országokban, abban a korban fele annyi túlsúlyos nő sincs mint itt. Jó példa erre az osztrák nők, akik 40 évesen is szép, feszes csinosak. De egy magyar nő, már 28-30 évesen is teljesen elhagyja magát.

Ezért van az, hogy a középkorú férfiak, kénytelenek a fiatalabb korosztályban kutatni, mert nem tudják megkívánni a velük egykorú nőket? (Norbi is valami hasonlót mondott, de nem róla mintáztam a kérdést egyáltalán)

2020. szept. 14. 21:34
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
84%

Nekem már eleve az szánalmas, hogy ezen balhézik valaki. Nem rohadt mindegy nektek, hogy a másik hogy néz ki?

És nem, nem normális dolog az, hogy valaki ehet bármennyit nem látszik rajta semmi, más meg normálisan ebédel, mint egy egyszerű átlag ember és 20 kg pluszt szed össze.

Az elhízás egy komplikált komoly dolog, nem véletlenül létezik obezitológus szakorvos is.

2020. szept. 16. 22:53
 42/54 anonim ***** válasza:
78%

Azért sem kellene egy exrendőrnek osztania erről a témáról az észt publikusan, aki se nem dietetikus, sem belgyógyász, endokrinológus, pszichológus, (a hízásnak lehet lelki okai), szóval annyira összetett szerintem is ez a témakör, hogy nem lehet csak kijelenteni, hogy "egyél kevesebbet, tornázz sokat oszt' kész."

Nagy parasztság kell ahhoz, hogy látatlanban emberek tízezreit elmarasztoljuk meghazutoljuk nulla ismeret nélkül. Főleg úgy, hogy férfiként nyilván nem is szült és nem is fog soha. Ha egy férfi írja ide hogy ő is nehezen fogy, mert mondjuk változó korban van és ez hormonhásztartását is befolyásolja, vagy emésztési zavarban szenved, nem támadok rá, hogy de biztos sumákol, lusta tornazni. Eleve nem ismerjük egymást, honnan tudhatnám, hogy mi van vele? Az emberek nem klónok, nem mindenkinek működik úgy a teste, eleve különböző génkészlettel, programokkal születünk le, van aki vígan él elég sokáig pedig pusztítja magát mindennel, a másik gyógyteát iszik, bio termékeket odafigyelve mégis allergiás mindenre pl. Ítélkezni nagyon könnyű.

2020. szept. 17. 08:52
 43/54 anonim ***** válasza:

Ugyan hagyd már rá.

A paprikás krumpli meg baromi rossz példa.

2020. szept. 17. 22:05
 44/54 anonim ***** válasza:
12%
Bírom a sok igénytelen, elhízott nőt; hogy kikelnek magukból, amikor kritika éri őket. Fogjatok a hormonokra mindent, a kövér nők 99%-a "hormonproblémával küszködik", jól tudjuk, jaja. Nem azzal, hogy zabál kétpofára, meg nem figyel oda a táplálkozásra. Szégyen és gyalázat.
2020. szept. 18. 08:41
 45/54 anonim ***** válasza:
59%
Pont az elhízott, sokat zabáló, súlyával nem törődő nőket szeretem(az elhízáson túl persze legyen igényes, normális) , szóval amire a kérdés irányul: Jól van ez így, hogy ennyi ilyen nő van, semmi gond ezzel.
2020. szept. 18. 19:14
 46/54 anonim ***** válasza:
79%

44 tudod ezzel az a gond, hogy azoknak ugatsz be, akik tényleg betegek. Mert akiket te említesz, azokat nem érdekli teste. Se a te véleményed. Viszont aki rendszeresen tesz a testalkatáért, de mégsem olyan hatékony a fogyás mint egy egészséges embernél, annak a lelkébe taposol, nagyon.

Én nem veszem magamra, rajtam még 15 kg van, ez terhesség alatti elhízás volt, rohadt lassan szabadulok tőle. Viszont azért 12 kg már lement. Bele se gondolok mi lenne, ha egyáltalán nem akarna rólam lemenni.

2020. szept. 18. 22:18
 47/54 anonim ***** válasza:
64%

Inzulinrezisztenciám van és stagnálok, ugyanott tartok, mint három hónapja pedig tartottam vizes böjtnapokat is közben (egy hónapra kb 8 teljes nap) illetve a 6/18 megszakításos böjtöt csinálom most minden nap figyelve a bevitt kaplóriára, tornával. Majd meglátjuk. Lehet, hogy elmegyek egy teljes kivizsgálásra, mert már kicsit belefáradtam, hogy nincs előrelépés. Olvasgatom, nézem mások sikerélményeit pár hónap múlva már kellene lenni változásnak. A Király Linda is átment ezeken pedig ő még csak nem is változókorban volt meg itt az ő története: [link]

Mindenkinek aki hasonló cipőben jár, kitartást és sok sikert kívánok!

2020. szept. 18. 23:24
 49/54 anonim ***** válasza:
66%
Örömmel olasom, hogy némi hormonbevitellel megszüntethető az éhezés.
2020. szept. 27. 20:19
 50/54 anonim ***** válasza:
66%
Ezek a hormonbeteg nők jó partik lehetnek. 1 forintot nem költenek élelmiszerre iszonyat sok megtakarított pénzük van.
2020. szept. 27. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!