Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért van ilyen sok 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van ilyen sok 40-es pasi aki még a fiatal nőket hajkurássza, mert a magyar nők többsége abban a korban már elhízik?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivétnek mint mindig, de sajnos statisztikai tény támasztja alá, hogy a magyar nők Európában az egyik legelhízottabbak, különösen abban a korban. Sajnos itt csak a férfiak törődnek ilyen szempontból magukkal, aki nem hiszi menjen el egy konditerembe, 95% férfi.

Tény hogy más országokban, abban a korban fele annyi túlsúlyos nő sincs mint itt. Jó példa erre az osztrák nők, akik 40 évesen is szép, feszes csinosak. De egy magyar nő, már 28-30 évesen is teljesen elhagyja magát.

Ezért van az, hogy a középkorú férfiak, kénytelenek a fiatalabb korosztályban kutatni, mert nem tudják megkívánni a velük egykorú nőket? (Norbi is valami hasonlót mondott, de nem róla mintáztam a kérdést egyáltalán)

2020. szept. 14. 21:34
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
79%
Ki a faszt érdekel a pajzsmirigyed fejezd már be!! Legyél te is az majd megtudod milyen ostoba... nem érdekelnek a szánalmas cikkjeid. Fikazol itt embereket,anyád nagyon büszke lehet rád!!
2020. szept. 15. 08:36
 22/54 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg rengeteg a rejtett hormonbetegség, de valóban nem mindenki emiatt hízik.

Azonban kamaszokkal peldalozni??? Hiszen pont náluk irreleváns az elhízás, náluk tombol az összes hormon, nézd meg a zsíros bőrt, pattanásokat. Ezek gyerekek, még a magasságuk se végleges.

2020. szept. 15. 09:06
 23/54 anonim ***** válasza:
74%
Hú de elmentünk itt gyökér stílusba, kérem.. Ez a pajzsmirigy probléma már nagyon-nagyon elcsépelt, jól becsaphatjátok magatokat vele. 100 kövér nőből 99-nek nincs baj a hormonjaival; sokkal inkább azzal, hogy egy métert nem mozdul, zabálja a sok szemetet és saját magát vígasztalja azzal, hogy ő bizony beteg. Viszlát.
2020. szept. 15. 09:08
 24/54 anonim ***** válasza:
34%
21 Ha a szádból kilógó kapanyelet kertészkedésre használnád, leadhatnál pár kilót a mozgás révén.
2020. szept. 15. 09:20
 25/54 anonim ***** válasza:
70%

Azért a "sajnos itt csak a férfiak törődnek ilyen szempontból magukkal" részen hangosan felnevettem. Nem csak konditerem létezik, és nem csak ott lehet edzeni. Konkrétan soha nem voltam konditeremben, mégis heti 4-5 órát edzek, és versenyzek is. Szóval ne nevettessük már egymást. Saját sportomban 100 nőre 4 férfit látok. És vannak még sportágak, ahol hasonló a helyzet, és nem csak az aerobic, meg hasonló tipik csajos ugribugri dolgoknál.

Egyébként tény, hogy sok az elhízott ember úgy összességében, és azzal is egyetértek, hogy kis hányaduknál áll valóban betegség a nehezítő tényezők között. De betegség esetén szerintem még erősebb kérdés a fogyás, ugyanis sok esetben a tünetek is csökkennek az optimális súlytartományban. Ez viszont elég macera, mire az ember megtalálja a megfelelő orvost, és a megfelelő gyógyszert/dózist. Ellenben ha a betegség már kiderült, akkor arra való diétás mintaétrendeket már lehet találni neten, és ha csodát nem is művel, de már sokat segít a rutin felállításában, így hamarabb lesz siker.

De a kérdésre válaszolva: nem, nincs több adonisz testű férfi a 40-es korosztályban, mint bomba nő. Több oka is van, amiért az idősebb férfiak fiatalabb lányokat hajkurásznak, de az elhízás nem tartozik az okok közé.

2020. szept. 15. 09:37
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
#8: 27
2020. szept. 15. 12:18
 27/54 anonim ***** válasza:
21%
Én a 40es trottyokkal szóba se állok :D :D
2020. szept. 15. 12:29
 28/54 anonim ***** válasza:
78%

Én is edzek naponta fél órát, kiiktattam a hozzáadott cukrot ket éve, diétázom, este hat után semmi, üresen iszom kavet is, mégsem fogyok, vagyis nagyon keveset. Vizesedem, most is vesegyulladásom van, ezen a nyáron másodszor, most még tornázni sem tudok, tök mindegy ki mit mond nem fogok semmit bizonygatni, ha nem hiszi akkor nem hiszi. Gondolja csak azt, hogy két pofára zabálok.

Ja, zabpehelyes natur joghurtot, meg sovány húst, lencsét. A férjem 2 x annyit eszik mint én meg sörözik, nem tornázik, nincs elhízva. Én meg mint egy elefánt. Nem túl igaságos.

2020. szept. 15. 12:38
 29/54 anonim ***** válasza:
17%
28: Több sebből vérzik a dolog. A hozzáadott cukor elhagyása édeskevés. Érdemes lenne makronutriensenként nézni. Nem mindegy a mennyiség sem. Egyébként lencse 52g ch/10 dkg; nem épp diétás, ahogy a zabpehely sem. Az is szénhidrát; -nem is kevés-; csak összetett szénhidrát. Gyümölcs = fruktóz, úgy hízlal, mint az őrült. És a mennyiség: Ha hat előtt megeszel 400 gramm szénhidrátot, semmit nem fogsz vele érni. Zöldség+tojás+sovány hús és a köretek elhagyása; kiváltképp a burgonya, rízs..számolva a kalóriákat..csodákra képes. Szóval ésszel; és akkor nem lesz igazságtalan a dolog. Nyilván jobb az önsajnálatba belefeldkezni, mint megkeresni a hibát. "Ha kevesebb kalóriát viszek be, mint amennyit a szervezetem felhasznál, fogyni fogok." Ennyi a "csoda" képlete.
2020. szept. 15. 13:07
 30/54 anonim ***** válasza:
91%
De okos itt valaki 29.Kiváncsi lennék rád,hogy nézel ki...
2020. szept. 15. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!