Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aspergeres férfinak van esélye párt találni?

Figyelt kérdés

Az agyam az a része sérült "csak" ami a ismerkedésért, és a mondanivaló kitalálásáért felelős.

Tudok rendesen beszélni, nincs beszédhibám, de a mondanivaló nagyon nehezen jön, sokszor nem tudok mit mondani. Meg a kapcsolatok kialakítása nekem elképzelhetetlen.

Tudom hogy másoknak ez teljesen egyszerű, de én ha megszakadok sem jutok ebben előrébb. Kicsit igazságtalan hogy nekem ennyire meg van nehezítve a dolgom.

Hiába akarok változtatni, az agy sajnos nagyon bonyolultan működik.

Ezej kívül nincs teljesen olyan vagyok mint a többi ember. Külsőm is teljesen normális.

2020. szept. 13. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem van esélyed, de csak akkor, ha nem titkolod a betegséged. Ugyanis a viselkedésedet teljesen félre fogja érteni a másik, ha nem tudja, hogy mi van mögötte.

Én randiztam egy szerintem Aspergeres sráccal, de ő nem tudott róla, hogy az lenne. Annyira fura dolgai voltak, hogy rákérdeztem, teljesen kiakadt. Elbizonytalanodtam, de ezzel csak azt érte el, hogy nem tudtam eldönteni, hogy beteg vagy csak engem nem talál elég vonzónak, ezért inkább kiléptem az egészből.

2020. szept. 14. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
8%

"Az agyam az a része sérült "csak" ami a ismerkedésért, és a mondanivaló kitalálásáért felelős."

Ahhoz képest remekül összefoglaltad a problémádat és értelmesen közölted.

Honnan veszed, hogy aspergeres vagy? Te diagnosztizáltad magad?

Nekem szimpla, kamaszos gátlásosságnak tűnik, amit elmondtál.

Ugyanis azt mondja a szakkönyv, hogy az asperger szindróma alaptünete:

"a mások iránti teljes érdektelenség, a zárkózottság".

Ugyanis ez rád nem jellemző.

Érdeklődő vagy, sőt, választanál is magadnak barátokat, barátnőket, de a gátlásaid ezt megnehezítik.

Tehát, nekem úgy tűnik, hogy ezt az "asperger" témát érdemes elfelejteni.

Egészséges férfi vagy, egészséges vágyakkal, nyitott lennél a kapcsolatteremtésre, de még gátlásos vagy.

Pszichológus, és gyakorlat is. Nem kell különös célt kitűzni, ismerkedj az emberekkel, beszélgess arról, amit olvastál, ami történt veled, ami az érdekldési körödbe tartozik.

2020. szept. 14. 00:16
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
keress egy aspergeres nőt. Most talán ötletet adtam egy asperger társkereső oldal létrehozására. :D
2020. szept. 14. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es, ez nem olyan biztos.

Az a srác írásos kommunikációban teljesen normális volt, nagyon magas IQ-val. Ugyanígy telefonban. Nagyon érdekelte minden rólam. A személyes találkozón viszont rendkívül furcsán viselkedett. Egy sor tünete volt, ami az Aspergeresekre igaz. Pl. több érzékszerve is túl erősen működött. Rendkívül zavarták a zajok és a nem túl erős zajok is, úgy, mintha légkalapáccsal dolgoztak volna mellette, képtelenné vált a kommunikációra. A hőérzete is más volt, a langyosat forrónak érezte, 10-15 fokban meg akart fagyni. Nagyon furán vette fel a szemkontaktust, nem érezte azt sem, hogy nem illik egyfolytában bámulni. Állandóan azt próbálta megfejteni, hogy mit érzek, mire gondolok és sokszor nagyon melléfogott. Sorolhatnám még, de telefonban és írásban ebből semmi nem jött le és külsőre se. Ritka jóképű, jó testfelépítésű pasi volt, de megtaláltam, hogy az aspergereseknél ez sem ritka.

2020. szept. 14. 00:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, ha jóképű és magas vagy.
2020. szept. 14. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne esélyed. Legalább tudod, mik a hibáid. Sok normális embernek több hibája van és azt hiszi, az úgy jó. Kell valaki, aki illik hozzád, tolerálja a dolgaidat, de ez minden kapcsolatban így van!
2020. szept. 14. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
A könyvelő c. filmben utána lehet nézni valójában milyen egy aspergeres viselkedése.
2020. szept. 14. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!