Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Milyen nyitást szerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen nyitást szerettek tinderen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval az érdekelne, hogy milyen jellegű első üzenetek jönnek be Nektek a legjobban. Tudom, hogy minden ember más, így mindenkinek más tetszik, de ezért is érdekelne, hogy kinek mi jön be.

Én általában a képekre vagy a bemutatkozásban (ha van) leírtakra próbálok meg valami frappánsat reagálni, csakhogy sok esetben ez nem lehetséges, mert egyáltalán nincs bemutatkozás és az az egy-két kép is olyan, hogy nem igazán lehet rá mit reagálni. Ilyenkor általában felteszek valamilyen random kérdést, ami épp eszembe jut, vagy csak annyit írok, hogy "Szia :)", aztán vagy kapok választ, vagy nem.

Ti milyen jellegű első üzeneteket kedveltek a legjobban?

2020. szept. 11. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%
Leginkább egy 185+ magas, kigyúrt, gazdag adonisz nyitása. :)
2020. szept. 14. 01:47
 12/12 anonim ***** válasza:

#3-as ez hatalmas :D Én BGE-s vagyok, de én is szívesen szidnám a BGE-t, akárhány napig. :DDD

ON: Az szerintem is jó, ha a bemutatkozásomra reagál valaki vagy a képeimre. Ki vannak írva a hobbijaim, a háziállataim, az iskolám (khm BGE), az MBTI személyiségtípusom, meg egy elég vitaindító mondat. A legtöbben vagy az utóbbira reagálnak, vagy volt, akivel egy napon keresztül a háziállatom szokásairól beszélgettünk. Van, aki megjegyzi, hogy mennyi hobbim van/milyen sok nyelven beszélek...

De egyébként azokra az üzenetekre is válaszolok, amik abból állnak, hogy “szia”. Ironikus, de pont az ilyenek nem szoktak ezután írni SEMMIT, soha többet. :D 🤔

Szerintem nem kell mindenképpen nagyon frappáns szöveggel nyitni. Akivel most komolyabban beszélgetek, annak már nem is emlékszem a nyitómondatára, de sose vicceskedett... mégis valahogy a kezdetektől nagyon jól elbeszélgettünk, és szimpatikus volt. :)

2020. okt. 16. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!