Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen hajat szerettek egy lányon?
Tudom, ezernyi kérdés volt már, de most úgyis mindenki ráér válaszolni :)
Kérek mindenkit, minden szempontból jelöljön meg egy opciót.
1. Hosszúság
a, hosszú (váll alá érő)
b, rövid (váll felé érő)
c, vállig érő
2. Textúra alapján
a, göndör
b, sima
c, hullámos
3. Szín alapján
a, barna
b, szőke
c, sötétbarna/fekete
d, vörös (természetes)
e, extrém színek
4. Viselés alapján
a, kiengedve
b, befonva
c, lófarokban
d, kontyolva
Tudom, hogy az összkép is számít, ezért maradjunk annyiban, hogy az idálját írja mindenki (ami gondolom csak van).
Köszönöm előre is annak, aki értelmesen válaszol! :)
1, a, c
2, a, c
3, a, d, e
4, a, b, d
Nem tudtam csak egyet választani.
Váll alá érőt, de maximum a lapockájáig érjen. Az ilyen p*csatakaró lelapult loboncok nem az esetem, minden nőnek olyan van kb.
Hullámos vagy göndör szimpatikusabb
Sötétbarna/fekete, de az extrém színeket is szeretem. Egy ismerősömnek lila volt például (alapból sötétbarna), nagyon tetszett. A szín dolog nagyban függ attól is, hogy mi passzol az arcához.
Igazából mindegy. Mindegyiket meg lehet csinálni úgy, hogy szép legyen, meg úgy is, hogy csúnya. Sok nőnek nincs szép arca, ha a haja nincs leengedve, ezért jobban örülök, ha valaki nem árul zsákbamacskát és felköti.
1. A, B, C
2. B, C
3. B, C
4. D az isten, de jöhet A, C is
32F
A gondoron es nagyon roviden kivul barmi de ezek se kizaroak.
Ami nagyon tetszik az a C, B, barmilyen szin, A
Sima, barna, vállig álli/vállig érő.
De ez kb századrangú dolog egy nőben. Volt már göndör, volt már szőke, nagyon rövid és nagyon hosszú hajú párom is, és tetszettek, bármilyen volt a hajuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!