Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha észrevennéd, hogy a munkatársad férjének bejössz?
Többször észrevettem, hogy kedvesebb és előzékenyebb velem szemben, mint a többi munkatársunkkal és a saját feleségével.
A tekintete is "lágyabb" ha rám figyelve mond valamit.
Nem mondom azt, hogy rossz pasi, de kellemetlenül érzem magam, és amiatt is, hogy nem annyira közömbös számomra mint kéne.
A felesége már félrelépett, de a férje egy hűséges férfi... és szeretném, hogy az is maradjon.
Milyen jelekkel adhatnám a tudtára, hogy ne folytassa ezt velem? 29N
Első körben eldöntöd hogy akarsz-e tőle valamit vagy sem. Ha nem akkor simán figyelmen kívül hagyod a "jelzéseit" közeledését pont úgy ahogy a másik x db emberét aki akar tőled valamit te meg nem.
Viszont a kérdésed alapján úgy tűnik nagyon is akarsz és a "felesége már félrelépett" csak egyfajta lelkifuri-csökkentő számodra, amit felmentésnek érzel hogy házas emberrel dugsz. Hát arany csillagom te már eldöntötted mit akarsz akkor miért kérdezed meg tőlünk?
Nem fogok kikezdeni vele. Azért írtam, hogy a 4-es válaszolót idegesítsem.
Nagyon örülök, hogy úgy ítélkezik felettem, mintha ismerne...semmit nem tud rólam, de feltételezi, hogy megtenném.
Nálam a szimpátia nem elég indok arra, hogy befeküdjek valaki alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!