Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy munkatársam aki nagyon szimpatikus. Nem igazán szoktunk beszélgetni. Nő létemre hogyan kezdeményezzek hogy ne legyen gáz?
Külsőre tudom hogy tetszek neki mert van egy másik munkatársunk aki mondta. Viszont lehet hogy belsőre meg nem. Egyikőnk sem olyan kezdeményező típus. (Vagy lehet ő csak azért nem mert annyira mégsem akar tőlem semmit.?) Szóval a munkában a kötelezőn kívül nem szoktunk beszélgetni. Nem szeretnék nyomulós lenni nő létemre ezért én sem erőltettem a beszélgetés kezdeményezést sem.
Egy éve nem volt párkapcsolata már azt tudom.
Hogyan deríthetném ki hogy akkor nem vagyok neki szimpatikus azért nem kezdeményez, vagy csak félénk?
Hogyan álljak neki ennek az egésznek?
Bocsi csak eddig életemben nem voltam még ilyen helyzetben 😅
21n
Szerintem ne egyszerre zúdítsd rá csak óváros, apró lépéseket tegyél.
Így a kellemetlen helyzeteket is el kerülheted. Adok egy tippet: Csinálj úgy mint ha lenne valami a pólójan és legyintsd le rola és röktön figyeld meg a reakcióját. Ha jól fog esni neki h gondolkodsz róla akk jó vagy nála. Ha elhúzza magát akk vissza utasít.
Ha mar a munkatarsnak azt mondta, hogy tetszel neki, akkor onnantol mar rajta mulik, hogy mi lesz belole. Lepnie kene, de valszeg nem eleg tokos hozza. Esetleg kozolheted azzal a bizonyos munkatarssal, hogy neked is tetszik, akkor mar eleg nagy biztonsaggal probalkozhatna egy randira invitalassal, mert nem utasitanad vissza. De valoszinuleg ez sem lesz eleg neki. Keves benne a tesztoszteron. Az ilyenek szoktak irni, hogy minden no lepattintja oket, pedig meg egyhez sem mentek oda.
43F
Semmit. Ha lenne tartasod lennel NŐ. Nagyon cifra ez h te fuss utana aztan megdugasd magad aztan kereshetsz uj kelot mert azt is ki fogja pofazni ha megfektetett. Erre merget vehetesz! + Undorito ha vki esetleg elszeret vkitol vkit..
Kibeszeli ha dugtatok es azt is ha vmi nem klappolt. Nezhetsz uj allast is. Nem eri meg.
N
Mosolygósan köszönj neki reggelente, próbálj beszélgetni vele, csak pár szót is akár.
Milyen volt a hétvégéje, jó a pólója, bármi.
Ülj le mellé, ha kávézik.
Kellenek ezek a kis dolgok az induláshoz, hogy lássa, hogy figyelsz rá. Ilyenkor még mindig nála van a kezdeményezés lehetősége, te csak a lehetőséget teremted meg rá a nyitottságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!