Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok ember miért felszínesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember miért felszínesen ítéli meg azt hogy egy ember mennyire vonzó?

Figyelt kérdés

Például sok embernek már akkor vonzó valaki ha csinosan öltözködik, ad magára minden szempontból stb vagy pl olyat látok még sokszor hogy az utcán sétálva egy pillanatra egy bizonyos helyzetből lát valakit és már vonzónak is találja.

Én lennék az egyedüli akinek az kell hogy közelről is átnézze az arcvonásokat hogy biztosan kijelentsem róla, hogy milyennek találom? Nyilván ehhez kell egy kis idő amit sokan nem fáradnak megtenni. Én butának tartom őket azért hogy csúnya emberekről azt mondják hogy vonzó ezek miatt.

2020. szept. 9. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.. ők a felszínesek. :)
2020. szept. 9. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
VONZÓ az én olvasatomban ez azt jelenti,hogy szexuálisan be tud-e indítani vagy el tudom-e képzelni, hogy megcsókolom meg ehhez hasonlók... Igen ehhez nagyon fontos az első benyomás amit leírtál... Ha azt kérdezed,hogy ezek alapján (amit említettél) választok egy párt akkor igen ez is számít,de nyilván nem csak... A megjelenés nagyon fontos, az az első ami elárul valakiről valami, hogy ezen belül kinek mi a fontos elsőre az meg ember függő. Neekem fontos,hogy egy férfinak legyen tiszta a keze/körme, nekem tetsző cipője,tiszta fogak, ne legyen zsíros a haja és 1-2 randi után a lábfeje is érdekel. Nos ezek mind olyan dolgok,hogy ha valami nekem nem tetszik megundorodom az illetőtől és nem érdekel a többi
2020. szept. 9. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert ő maga is felszínes.
2020. szept. 10. 13:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!