Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a mentalitás ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a mentalitás ezen az oldalon, hogy aki 35 vagy inkább 40 felett van, az ne keressen társat, inkább haljon meg mert már öreg? Ugye itt állandóan megy oltogatás, hogy mit akar tőlem a 33 éves bácsi vagy néni, amikor én 23 vagyok...menjen temetőbe

Figyelt kérdés
Minthogyha lenne egy élet, ami 30 ig van, utána meg koporsó való vagy bújjon el, esetleg érje be 3 gyerekes, fogatlan, negyvenes korú 3 műszakos Ferivel, vagy Marival.
2020. szept. 7. 15:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó vagyok, a nő választotta azt a hapsit, mert a fószer megy vadászik, a nő "igent" mond. Tehát a nő választott "rosszul". Most mit mondjak? Én hibám? Vagy a szomszédé? Nem nem, az adott "nőé", mert neki Dón Józsika kellett.
2020. szept. 7. 23:53
 32/42 anonim ***** válasza:
29%

A férfiak nem a nagy egó miatt gondolják a saját korosztályukat túl idősnek magukhoz, hanem az eltérő nemi sztereotípiák miatt, ami bármennyire is ultrafemcsik vagyunk, sajnos nem akar kikopni a köztudatból (nem nagyon láttam olyan nőt, aki tovább ment volna, a "mindent felesbe" témánál, sőt, még az ilyen nők is általában azért ilyenek, mert magas az egzisztenciájuk és megtehetik).

Szóval normál esetben a tizenéves kissrácok csak maszatolnak, ezért a tizenéves lányoknak a huszonéves fiúk az optimálisak, a huszonéves lányoknak a harmincas pasik, akik már nem sörözni hívják ki a rakpartra, hanem tartalmasabb programokra meg többnyire van ha lakásuk még nem is, de albérletük, kocsijuk, a huszonévesek meg diákszállókon meg lakótársakkal laknak.

A harmincas nők pedig mivel már a biológiai óra ketyeg bennük (a korosztályuk férfiban pedig még szórakozna) a 40-es, megállapodni vágyó férfiakhoz illenek.

És itt jön a fordulat (amit szintén nehezen dolgoznak fel a nők). A 40-es, 50-es, jól karbantartott MILF-ek pedig a tizenéves fiúkat kell, hogy beavassák a szex rejtelmeibe, hogy huszonévesen tökéletes élményt nyújthassanak a tizenéves kis szüzike lányoknak, akikből a párkapcsolataik fognak kialakulni.

Régen ennek megvolt a hagyománya.

2020. szept. 8. 04:30
 33/42 anonim ***** válasza:
Ez az oldal az internet pöcegödre. Ne csodáld, ha ilyet kapsz.
2020. szept. 8. 11:53
 34/42 anonim ***** válasza:
#32 Azért ezt a tíz év korkülönbséget inkább ritkának látom a világban, a max 3 év az általános. Persze nem tudom, melyik országból írsz.
2020. szept. 8. 14:38
 35/42 A kérdező kommentje:
En 5-7 ev kulonbseget latok a legtobb esetben ismerosi korben. De nem egy es nem 10 kapcs is van, ha a pasi 10-15 evvel idosebb es jol mukodik a dolog.
2020. szept. 8. 17:51
 36/42 anonim ***** válasza:
18%

#34-35: Éppen ez az egyik probléma. Régen megvolt ennek a hagyománya, mostanra meg kikopott és mindenki a korosztályán belül keresgél, részben ezért is van ennyi elcseszett, rosszul funkcionáló kapcsolat és ennyi elcseszett ember, akik másod-harmad-negyed virágzásukat élik meg minden X után kapunyitási és kapuzárási pánikolnak egyet.

Mert összekuszálódott minden. És ehhez még jött két ellentétes társadalmi hatás, az egyik az internettel és a globalizációval a rengeteg információ a másik oldalról pedig a "kötelező" egyetemi végzettség, hogy minél később kerüljön ki a fiatal az életbe meg az arra görcsölés, hogy átlagon felüli legyen mindenki (ami lehetetlen, mert 50%-nak törvényszerűen átlag alatt kell lennie, ettől átlag az átlag).

És hiába dolgoznak és építenek karriert a nők meg hiába lettek metroszexuálisak a férfiak, ettől még ugyanúgy biológiailag mélyen lévő ösztön, hogy a nőnek fel kell néznie valamilyen értelemben a férfira, hogy vonzónak lássa és fordítva is, egy nőnek is a szépségét és nőiességét kell kiemelnie, hogy a férfi vonzónak lássa, egy nő se lesz szexibb a magas egzisztenciától és karriertől.

De mivel a korosztályok még inkább egy akolba vannak terelve a társadalom által, ezért már csak ez is annak a valószínűségét növeli, hogy abból fog választani (plusz-mínusz pár év) a nő (mert mindig a nő választ), aztán meg lehet nézni a sok zátonyra futott kapcsolatot.

2020. szept. 8. 18:24
 37/42 anonim ***** válasza:
#36 hagyjuk már ezt a felnézős baromságot, erre nektek férfiaknak van szükségetek. Fizikailag minden korosztályt a jó test vonz, ez van. A lelki vonzalom meg nem függ kortól.
2020. szept. 8. 22:01
 38/42 anonim ***** válasza:
9%
37, csak az a baj, h amíg a nőnek nincs más "tulajdonsága" csak a teste, addig hiába ugat. Ha elmúlik, roló le. Nem hiába várjátok h a férfi legyen egy milliárdos, adonisz, isten minden, csak ha neked elmúlik a "tested", akkor nulla leszel, még a pénzem, a "istenségem" megmarad. Ha tisztelnéd a másikat, nem lennél lenullázva 35körül. Mivel tiszteletre képtelen vagy, (ez látszik ezen az oldalon is), ezért bukó számodra minden. Lehet jönni, hogy "jó nekem így", 1-2 zabigyerekkel, apa nélkül, nincstelenül. Kinek mi tudod....
2020. szept. 8. 23:20
 39/42 anonim ***** válasza:

38

Honnan veszed, hogy aki épp a kommentet írja, annak nincs más tulajdonsága?

Az én párom 3 évvel fiatalabb nálam, nem milliárdos, és mégis nagyon is tisztelem, szeretem, és én is kb. ugyanannyi pénzt keresek mint ő (mindketten átlag feletti fizetést kapunk). Akkor én miért lennék lenullázva 35 körül, és ő miért nem?

2020. szept. 9. 01:08
 40/42 anonim ***** válasza:
50%

#37: Nem, pont a nőknek van rá szüksége, olyan mélyen, ösztönösen húzódik meg, hogy ezért feszít még a segélyen élő, általánosból kimaradt ózdi cigánygyerek is fuxokkal meg iPhone a zsebében meg tuningolja a Ladát.

Magasabb társadalmi rétegekben ez már nem elég, sőt, egyenesen nevetséges.

De ettől még minden rétegben benne van az, hogy a nő azt tartja vonzónak PÁRKAPCSOLATRA, akire fel is tud nézni.

Amiről te beszélsz (fizikai vonzalom) az az eset, mikor a milliárdosnőt elszórakoztatja a kigyúrt, szolizott medencetisztító fiú.

A nem korfüggő lelki meg az, amit Fanni is érezhetett Faludy Gyuri bácsi iránt.

Így különválasztva a kettőt azért remélem érzékeltettem, mennyire groteszk az egész és hogy a kettőnek normál esetben kéz a kézben kell járnia. Abból lesz NORMÁLIS PÁRKAPCSOLAT.

Ha meg az ember jól karban tartja magát és egészségesen él, akkor 40-50 éves koráig akár férfi, akár nő, vonzó lehet a teste fizikálisan is. És 25 felett is lehet igénytelen, ha soha életében nem sportolt semmit és elhízott meg még ápolatlan is.

2020. szept. 9. 02:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!