Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a mentalitás ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a mentalitás ezen az oldalon, hogy aki 35 vagy inkább 40 felett van, az ne keressen társat, inkább haljon meg mert már öreg? Ugye itt állandóan megy oltogatás, hogy mit akar tőlem a 33 éves bácsi vagy néni, amikor én 23 vagyok...menjen temetőbe

Figyelt kérdés
Minthogyha lenne egy élet, ami 30 ig van, utána meg koporsó való vagy bújjon el, esetleg érje be 3 gyerekes, fogatlan, negyvenes korú 3 műszakos Ferivel, vagy Marival.
2020. szept. 7. 15:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
89%

2-es vagyok. Miért pontoztak le? Mert fáj mindenkinek az igazság. 50 éves vagyok.

Emlékszem, hogy 20 - 25 évesen mit gondoltunk a 40 évesekről.

Öregnek idősnek tituláltuk őket. Pl: Jutka nénit, ha nem 42 éves lenne, de még dugnánk... Stb.. Most, viszont örülnénk egy 42 évesnek..

Mindig mondtuk a negyven felettieknek, hogy maguknak már könnyű.. Mindenük meg van, mindjárt nyugdíj stb..

Most a 20 évesek természetesen ugyanazt gondolják rólunk. S ez mindig is így lesz. Így is van jól.

2020. szept. 7. 15:53
 12/42 anonim ***** válasza:
37%
Hát ne haragudj, de 41 vagyok és se öreg nem vagyok se bepunnyadt se nem csak éldegélek :D Nyugodtan mondhatom, hogy fizikailag is szinte ugyanott vagyok, mint fénykoromban, semmiben nem vettem észre, hogy csökkent volna a teljesítő képességem, sportban, szexben és sorolhatnám. Kinézetre néztek már 25-28-nak is, sőt mikor mondtam ne szórakozz apád lehetnék, akkor se hitte el, mert elsőre rávágták, hogy nem is olyan a viselkedésem, mint egy 40-esnek, meg ne szórakozzak már max. 35 lehetek, de azzal is csak kamuzok tuti és öregítem magam :D Még igazolványomat is megmutattam egy csomószor idegen csajoknak. Laza vagyok vágom a mai fiatalok dolgait, csomó fiatal ismerősöm van és a legdurvább, mikor tini lányok úgy mennek el melletted, hogy sóhajtoznak meg jujj :D Persze ezzel nem tudok mit kezdeni, mert mit kezdenék egy 15 éves kislánnyal, de ilyen is van sokszor, mert nem nézik ki belőlem, hogy már 40+-os vagyok. És lehet még a faterjánál is idősebb :D Legutolós példa haverokkal kerekeztünk, megpihentünk és haverom ismerősei is ott pihentek meg 13 éves lánya van és végig sasolt az apja mellet is, már szinte kellemetlen volt számomra az egész a figura 38 éves, akié a 13 éves lány és végig sasolt úgy, hogy ott volt az apja :D Jó megmondom az őszintét jó géneket örököltem. Anyukám 63 éves és szinte nincs ránca simán elmenne 50-nek is, aki nem ismeri. A családban több hosszú életű ember is volt, köztük 103 éves mai napig élő is akad, szóval 41 évesen még a B oldalnál sem tartok, majd 50 felett :D
2020. szept. 7. 15:53
 13/42 anonim ***** válasza:
90%
Senki sem ezt mondja, hanem azt, hogy nézelődjön a saját korosztályában. Általában ezt pasiknak kell mondani, mert nem a nőknek szokott többségében akkora egója lenni, hogy a saját korosztályát tartja magához túl idősnek.
2020. szept. 7. 15:54
 14/42 anonim ***** válasza:
19%

folyt. De a 40 év akkor is egy vízválasztó, Az aktív évek 40 alatt vannak. Óvoda, iskola, középiskola, esetleg főiskola, tanulás, párkeresés, munkahelykeresés, beilleszkedések, gyerekvállalás, család, stb...

Nem azt mondtam h 40 felett rossz, hanem más.

"Álmomban sem gondoltam volna hogy ennyi pasi közül válogathatok túl a negyvenen"

Ezek szerint nincs tartós párkapcsolatod vagy házasságod. Na ugye, annyira nem sikeres az életed, már ez is eldőlt.

Amúgy 42 vagyok.

2020. szept. 7. 15:56
 15/42 anonim ***** válasza:
61%

Nem azt mondtam h külsőre nem nézhetsz ki jól. Hanem hogy már 40 felett elmúlnak azok a külső ingerek, amik megvannak egy huszonévesnél.

Jó esetben már megvan mindened ház, család, gyerek stb. És csak éldegélsz, persze vannak programjaid, de akkor is.

Egy húsz éves kollégámnak mondta egy 40-es, hogy "Ahová te tartasz, én onnan már kifelé megyek". És ez így is van.

2020. szept. 7. 16:01
 16/42 A kérdező kommentje:
Jó is lenne, ha mindjárt nyugdíj lenne, csak az még 25 év gyötrelem, ami rengeteg. Ezért nem értem én sem, hogy sok helyen furán néznek (én 34 vagyok, de már tapasztalom) a 40 felettiekre, hogy mit akar, minek ennek új munka, mert már semmi haszna. Holott ha úgy nézzük, pl 24-25 évesen kijön az egyetemről, dolgozott 15 éves és még van hátra 25. Szóval még a felénél sem korántsem a pályánának, máris öregnek titulálják otthon. Külföldön ez nem így van, csak itthon van egy beidegzés, hogy 40 vagy 45 felett már nem kell a munkavállaló. Ismerőseimnek szerencséje volt, hogy tudtak váltani 42-43 évesen.
2020. szept. 7. 16:05
 17/42 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy megint igaza van kettesnek, mikor 20 évesek voltatok, csókolommal köszöntetek egy negyvenesnek, meg meg sem fordult a fejetekben hogy letegezzétek, most meg hogy már 40-en túl vagytok, fel vagytok háborodva, ha öregnek gondolnak.
2020. szept. 7. 16:12
 18/42 anonim ***** válasza:
43%
A legjobb az volt, mikor fél éve új család költözött az utcánkba. 3 gyerekes család és a legidősebb srác 16 éves. Be sem mutatkoztak még, de kapásból Helót köszönt nekem, míg a másik szomszédomnak , aki nálam fiatalabb annak, mindig Jó Napot :D
2020. szept. 7. 16:17
 19/42 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy annyi ilyen sztorim lenne a korommal. Például szeretek Baseball sapkát hordani kosárlabda mezekkel 3 napszemüveg. Szerintem így még nehezebb valakinek a korát belőni, főleg messzebbről. Épp zenét hallgattunk haverral a kocsiban elég nagy hangerőn, mire itt nyaraló családnak nem tetszett és a figura feszengett már és látszott rajta végig, hogy morog és nem tetszik neki. Lehalkítom a zenét a kocsiban, majd odaszólok neki mi a probléma? Azt mondja.: "Kapcsoljátok ki a bunkó zenétek gyerekek meg különben is jövő héten kezdődik a suli, inkább arra koncentráljunk és haggyjuk őket nyugodtan nyaralni". Kiszálltam mondom ilyen bókot sem kaptam, majdnem 40 évesen (ez már régebben volt), hogy lebunkózzák a zenémet és suli padba akarnak vissza küldeni :D

Másik történet. Sokat kerékpározok és nagy emelkedő menő vagyok. Eszméletlen jól bírom az emelkedőket. Megelőzött egy figura az egyenes szakaszon kb. 30-as tempóval tekertem ő meg 35-el elment mellettem , majd nevetett, hogy elfogyott az erő? Ráálltam a tempójára és 1km múlva jött egy elég húzósabb emelkedő. Már láttam nézeget hátra felé. Úgy mentem el mellette az emelkedőn, mint a huzat :D Utánam szól, persze fiatalon könnyű. Mondom 40 múltam, ja akkor nem szóltam kiderült 37 éves figura volt.

Á rengeteg ilyent tudnék mesélni :D

2020. szept. 7. 16:26
 20/42 anonim ***** válasza:
14%

"Álmomban sem gondoltam volna hogy ennyi pasi közül válogathatok túl a negyvenen. Persze nem húszévesekre vágyom, de megvan a kör akik érdeklődnek."

Persze, mert neked semmi másod sincs, csak a segged, amit odatolsz mások alá. Így ez érthető, értéktelen vagy.

"Ebben a korban már azt csinálhatsz amit akarsz. Mindegy hogy van gyereke vagy nincs, mindegy hogy fiatalabb v idősebb."

Tehát elrontottad az életed, azt itt meg már mind1.

Gratulálok!

Sok hozzád hasonlótól mentsen meg az élet az elkövetkezendő időben. (Hála isten megmentett).

2020. szept. 7. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!