Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék ezen az önlenéző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék ezen az önlenéző mentalitáson javítani?

Figyelt kérdés
Ha megtetszik egy csaj, nem azért nem kezdeményezek, mert félek vagy ilyesmi. Nem vagyok félős. Viszont ilyen helyzetekben, ha beszélgetek velük, teljesen barátnak rendelem be magamat egyből. Mindig az fut végig az agyamon, hogy, szép, kedves aranyos csaj, tuti millió masnak is tetszik, rengetegen próbálkoznak nála napi szinten, miért pont engem választana. Semmi különleges nincs bennem, egy átlagos srác vagyok, rajtam kívül rengeteg jobban kinéző, humorosabb... srác van. Szemezni se szoktam, pedig sokszor előfordult, hogy összeakadt valakivel a tekintetem, de ilyenkor inkább el szoktam kapni a tekintetem máshova. Mit tehetnék ez ellen? Hogy vàltoztassam meg azt, ahogy érzek?

#érzés #önlenézés
2018. nov. 13. 07:02
 1/2 anonim ***** válasza:
81%
Lépj ki a testedből és nézz fel az aurádra. :D
2018. nov. 13. 07:40
 2/2 anonim ***** válasza:
82%
Ha beszélgetsz velük és nincs para abban az a jó hogy magadat tudod adni. A következő lépés a csajok jeleinek a felfogása. Mikor látod hogy picivel jobban keresi a társaságod, akkor is nevet ha szar a poén stb. azért le lehet vágni ha bejössz egy csajnak.
2018. nov. 13. 09:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!