Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a mentalitás ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a mentalitás ezen az oldalon, hogy aki 35 vagy inkább 40 felett van, az ne keressen társat, inkább haljon meg mert már öreg? Ugye itt állandóan megy oltogatás, hogy mit akar tőlem a 33 éves bácsi vagy néni, amikor én 23 vagyok...menjen temetőbe

Figyelt kérdés
Minthogyha lenne egy élet, ami 30 ig van, utána meg koporsó való vagy bújjon el, esetleg érje be 3 gyerekes, fogatlan, negyvenes korú 3 műszakos Ferivel, vagy Marival.
2020. szept. 7. 15:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
66%

Hát én 27 vagyok,de már most sokszor megkapom itt az oldaon ,hogy öreg vagyok,vagy a korosztályom is jaj már öregek vagyunk. De 25 évesen is ezt mondtuk meg 22 évesen is ,hogy jaj öregek vagyunk már :D Az ember mindig azt hiszi,hogy öreg,én már 19 évesen is azt hittem magamról mikor kihagytam egy évet egyetem előtt,hogy hú de vén vagyok mindenhez. Mert régen ugye nagyanyánk,anyánk 18 évesen kb szült és már férjes volt. Így köztudatban is ez van,hogy jaj ha 20-25 évesen nincs házasság,gyerek már vénlány vagy.

De így 25-től kezdtem ráébredeni,hogy még 40 évesen se leszek öreg. Pont,hogy esetleg addigra lesz meg a házam,kocsim a férjemmel és megy elsőbe a gyerek :D

Szerintem pont a 20-25 éves korodig nem sokat éltél ha mentél eyetemre is ,oké buliznibuliztál,de még kb semmi pénzed normális esetben,épp megszerzed a diplomádat és kezdel melózni. Szóval inkább 25 után kezdődik az élet és majd 60 körül mondhatjuk,hogy oké már öregszem.

2020. szept. 7. 16:42
 22/42 anonim ***** válasza:
58%

20.

Mit rontottam volna el? Gyerekem van, férjem volt, tehát nem akarok már családot, sem kapcsolatot. Pasizni meg jó dolog. Eszem ágában sincs letölteni újabb húsz évet ugyanazzal az emberrel.

Értéktelen volnék.? Hmmm, nem tudom. Akkor nem akarnának tőlem komoly kapcsolatot. Én viszont nem akarok, nincs erre szükségem. Talán azért is van ennyi pasim, mert amint komolyabbra fordulna, leépítem őket, kénytelen vagyok a következóvel foglalkozni. Nem tehetek róla, nekem ez így jó.

Hogy neked mi jó, az a te dolgod. Nekik ezek szerint jó vagyok, nekem ez elég.

2020. szept. 7. 16:59
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

40 körül inkább felejtsd el a társkeresőket, a netet.

Erősen korlátozzák a korosztályt.

ÉS ha pl 35 vagy de max 28 nak néznek élőben, akkor összejönnek veled.

a 35 az ugye pont 30-40 közötti :) Egy 25 éves nő a neten nem biztos, hogy összejönne vele, pláne ha kiesik a szűrőből mert úgy gondolja, h jesszus az már öreg meg biztosan rosszul is néz ki...de élőben teljesen más a helyzet.

2020. szept. 7. 17:04
 24/42 A kérdező kommentje:

Helót köszönt nekem, míg a másik szomszédomnak , aki nálam fiatalabb annak, mindig Jó Napot :D

30 felett mindig jó napot köszönök mindenkinek, aki felnőtt ember és 20 évtől időpsebb. Vissza is ezt kapok mindig 20-30-40-50 évesektől is. Ez a tisztelet a hivatalos köszönés. Hello max a tiniknél van.

2020. szept. 7. 17:28
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Belefutottam néhány ilyen kommentbe, és egyáltalán nem értem őket.

Persze, én is remélem, hogy harminc éves korom után nem kell társkereséssel foglalkoznom, de nem látok vele problémát, hogy valaki 30, 40 50 vagy akár felette is társat keres.

Teljesen természetes, hogy az ember kortól függetlenül vágyik egy társra, így legyen bár hány éves, miért vonja meg magától a lehetőséget? Ha mondjuk egy férfi nyolcvan évesen ismerkedik egy hetvenöt éves nővel egy otthonban, azzal se látok problémát.

Az öregség pedig (szerintem) csak részben a kor eredménye, ismerek olyat, aki már húsz évesen rosszabb állapotban van, mint sok ötven feletti ismerősöm.

21/L

2020. szept. 7. 17:43
 26/42 anonim ***** válasza:
25%

"Gyerekem van, férjem volt, tehát nem akarok már családot"

Nah pont ezt rontottad el, "volt".

Megint csak gratulálni tudok, és még te vered magad? Jézus. Nah ilyen elmebetegek pontozgatnak itt le mindenkit. Semmilye sincs, és nem is lesz, max volt valamikor, csak tönkretette azt most "neki így jó". Jó a fenét, csak jobb már nem lesz.

2020. szept. 7. 18:01
 27/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, van ilyen. Ismerősi körömben minden 2. pasi hirtelen válni akart, amikor megszületett az első gyerekük és nem tudta a nő 1-2 hónap alatt a feljött 10+ kilót leadni (legtöbb nem tudja sajnos ennyi idő alatt leadni a felugrott kilókat). Persze lehet az is az oka volt, hogy a pasi ilyenkor hirtelen 2. lesz a sorban. Elég csak felmenni a facere, családos nők, van gyerekük, férjük, de 10 ből 7 szer vagy 8 szor csak a gyerekkel fényképezkednek, a pasi ilyenkor igavonó (pénzkereső) háziállattá válik akarva akaratlanul is. Legalábbis ezt hallom mindig és sajnos látom is.
2020. szept. 7. 18:13
 28/42 anonim ***** válasza:
28%

27.

Miért neked mid van? Semmid. Ki tehet róla? Hát saját magad. Élni tudni kell. Legyél egy kicsit önző magaddal. Nem fogod megbánni sem te, sem a környezeted. Nem kötelező velem összeállni, valamiért mégsem kell temetnem magam negyven plusszban. Nem is tudom mit esznek rajtam? Talán pont azt ami benned nincs meg.

2020. szept. 7. 18:16
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Nàlam a társkeresés pont nem aktualis, lassan 20 éve. De több ismerősöm elvált. Aki normális, az 1-2 éven belül újra kapcsolatban van. Nem ritka a második házasság és a közös gyerek vállalása se.

Ezek szerint igenis lehet ismerkedni 35 felett. Csak mások a szempontok, mint 20 évesen.

40 évesen meg pont nem éldegél az ember, hanem élvezi az életet. Karrier halad, ott a ház, az autó, kamaszok a gyerekek. Sokkal könnyebb, mint küszködni, hogy anyagilag összeszedd magad, éjszaka ugrálni a babához, és 10+ évig szervezkedni, hogy most te viszed a gyereket, én hozom el, és ki vigyàz rájuk, ha egy órát kettesben akartunk lenni.

Újra vannak spontán programok kettesben, és még elég fittek vagyunk, hogy elmenjünk egy kenu túrára, vagy kipróbáljuk a barlangászást.

2020. szept. 7. 21:17
 30/42 anonim ***** válasza:
14%

"Utolsó, van ilyen. Ismerősi körömben minden 2. pasi hirtelen válni akart, amikor megszületett az első gyerekük és nem tudta a nő 1-2 hónap alatt a feljött 10+ kilót leadni (legtöbb nem tudja sajnos

ennyi idő alatt leadni a felugrott kilókat)."

A válások 90%-át nők adják be, mert "semmi sem jó". Nem tudom te hol élsz, de ez köztudott tény, sőt ha átugrok a kúriára, ott is mindig vmi nő üti az asztalt, hogy "neki jár". Azt közbe meg 1 rakás hulladék, semmit se tett be a kapcsolatba, de "neki jár", meg természetesen ő válik. Az arányokat ne módosítsuk már...

2020. szept. 7. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!