Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan lányokat/nöket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan lányokat/nöket találni akik nem akarnak gyereket de állataik sincsenek?

Figyelt kérdés

A baj hogy vagy az egyiket vagy a másikat akarni szokták.

Tehát ha van olyan nö aki nem akar gyereket annak szinte garantált hogy a "gyerekei" a kutyája meg macskája természetesen bent tartva lakásban/házban,becézgetve puszilgatva öltöztetve stb,ször mindenhol büdösség és garantált hogy bolha mindig megtalálja ami engem enne össze stb. Röviden utálom az állatokat.

A másik véglet hogy akarja a gyereket mindenképpen de én nem szeretnék feladni az életszinvonalamból egy gyerek miatt. Már pedig nem keresek olyan jól hogy ne kelljen áldozatot hozni arra képtelen vagyok ezért kizárt.

Tehát vannak olyan lányok/nök amelyek egyiket sem akarják? Se háziállatok,se gyerek.

2020. szept. 4. 10:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Van ilyen lány, de megmondom neked hol a gond.

Tudod ez lehetett volna egy olyan társkereső kérdés, ahol rádírnak a lányok, de az attitűdöd egyszerűen elviselhetetlen egy átlagos ember számára. Biztosan lesznek olyan nők akik ugyanolyan tisztaságmániások mint te, de nekem eszembe jutna, hogyha a retek meg a gusztustalanság miatt nem akarod ezt, meg egyenesen utálod az állatokat (mert igazából a hüllőket is csak megtűröd), és magadat helyezed előre, akkor mi a franc az amit szeretsz, mennyire leszel megbízható partner ha mondjuk beteg leszek és hetekig egybefolyik a taknyom a nyálammal, leszel-e annyira önfeláldozó hogy leadj az életszinvonaladból ha szükség lesz rá (mert mondjuk történik egy családi katasztrófa), és mi az, amit hajlandó vagy beleadni egy kapcsolatba. És itt most rohadtul nem a pénzre gondolok, hanem vajon kitartasz-e mellettem ha kijön az ekcémám, ha meghízok, vagy ha nem tudom... legurulok a lépcsőn.

Persze, egy állattartó se szent, az is félre tud kúrni ha egy szemétláda, csak amikor elmondom (mondjuk egy randin), hogy nem akarok állatot, te meg belekezdesz hogy de büdös-guszustalan mind, akkor picit kínos lesz ha azzal folytatom, hogy egész életemben voltak állataim és érzelmileg megterhelő volt elveszíteni őket, amiatt nem kell több. Vagy mihez kezdesz majd, ha a csaj egy rehabilitációs központban önkéntes? És emiatt párszor nem a te érdekeidet helyezi előre, hanem Pistikéét akinek adakozik is majd, emiatt meg nem fog veled menni nyaralni.

Ja, ha azért nem kell állat mert fontos a kényelmed akkor húzd le a hüllőket is a listádról, illetve nézz meg pár kígyó etős és vedlős videót. Tud büdöset szarni egy teknős is, az akvárium meg a halkaja is büdös tud lenni olyan ember orrának akinek egy bent tartott és jól ápolt kutya/macska szaga elviselhetetlen. Bár sejtem, hogy azért adsz meg ilyen kivételt mert annyit sem tudsz a halakról és a hüllőkről mint a kutyákról.

Igénye mindenkinek lehet, az se baj ha nem szereted az állatokat, de az okos ember következetes, és számításba veszi, hogy ő mit tud adni egy kapcsolatba, egy társkeresésnél pedig megmutatja a pozizív értékeit is. A kérdésed stílusa alapján meg sajnos nem keltesz sok bizalmat, bár nagyon felületes voltál.

2020. szept. 5. 21:13
 22/23 anonim ***** válasza:

21-es vagyok, azt kihagytam hogy macskából van teljesen szőrtelen fajta, egy állatkedvelőnek olyan mint egy rendes macska, az állatot nem kedvelőknek meg pont annyira büdöset szarik.

Szóval ezt a "csupasz" dolgot is gondold újra.

2020. szept. 5. 21:20
 23/23 anonim ***** válasza:

De attól, hogy a te ismerőseid igénytelen állattartók, attól még miért lenne egyértelmű hogy mindenki más is az?

2020. szept. 8. 15:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!