Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan lányokat/nöket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan lányokat/nöket találni akik nem akarnak gyereket de állataik sincsenek?

Figyelt kérdés

A baj hogy vagy az egyiket vagy a másikat akarni szokták.

Tehát ha van olyan nö aki nem akar gyereket annak szinte garantált hogy a "gyerekei" a kutyája meg macskája természetesen bent tartva lakásban/házban,becézgetve puszilgatva öltöztetve stb,ször mindenhol büdösség és garantált hogy bolha mindig megtalálja ami engem enne össze stb. Röviden utálom az állatokat.

A másik véglet hogy akarja a gyereket mindenképpen de én nem szeretnék feladni az életszinvonalamból egy gyerek miatt. Már pedig nem keresek olyan jól hogy ne kelljen áldozatot hozni arra képtelen vagyok ezért kizárt.

Tehát vannak olyan lányok/nök amelyek egyiket sem akarják? Se háziállatok,se gyerek.

2020. szept. 4. 10:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

De én nem értem, miért feltételezed hogy az összes állat koszos, bolhás, odasz@rik mindenhova és büdös...

- egy szobacica mitől lenne büdös? mitől lenne koszos? tisztább mint te, bent van a lakásban egész nap...

- miért lenne bolhás? bent van a lakásban, ill. léteznek ám bolhariasztó/irtó szerek

- a legtöbb állat szobatisztaságra szoktatható

- hullik a szőre? és? az embernek is hullik a haja és a testszőrzete...??

Szerintem te összemosod a lakásban tartott hobbiállatot, és a szerencsétlen kóbor állatokat.

2020. szept. 4. 12:40
 12/23 anonim ***** válasza:
58%

Hat inkabb takaritanam a hanyast egy allat utan, mint utanad, kerdezo..

Te is csak kepeken lattal meg allatot.

2020. szept. 4. 12:42
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
A macska tappancsa a fekáliájával érintkezik nem steril, sőt tisztálkodásnál ki is nyalja a hátsóját, hiába nem megy ki az utcára, de tudom sokkal tisztább, mint mi emberek, meg amúgy is tök cuki a cirmi, nem értem, hogyan lehet rá ilyen gonoszakat mondani.
2020. szept. 4. 13:22
 14/23 anonim ***** válasza:
74%

Szerinted a te tested, ruhád nem érintkezik fekáliával az utcán, metrón, padon, stb? :D

2020. szept. 4. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
18%

1! "Es a golyoit se vakargatja reggelente utana meg hozzanyul mindenhez." :-)))

Csak "sétáltatás" közben megkostolgatja néha a fellelhetö k-gumikat azzal a cuki kis puszilgatni valo szájacskájával.

2020. szept. 4. 14:43
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Van itt pár ember, aki nem ismeri normális allattartást meg a jól nevelt állat fogalmát...

N28

2020. szept. 4. 16:02
 17/23 anonim ***** válasza:

15

Kiskoraban meg lett tanitva, hogy ilyet nem csinálunk.

Szerintem te gyerekkorodban tobb kakit kostoltal meg :))

2020. szept. 4. 16:15
 18/23 anonim ***** válasza:
18%

Hát pedig a macskaszarnál nem sok büdösebb van a világon. Hiába nyalja le, a szagot érzed mindenhol a lakásban, nyilván aki már hozzászokott az már nem érzékeli.

A macskaszőr mindenhol hozzádttapad, bőrödhöz, ruhádhoz, bekapod, guszta, de hogy a kanapé, faajtó szétkaparásáról ne is beszéljünk. Nem tudom, miért de észrevettem, hogy szentségtörés, ha tényeket próbálsz felsorakoztatni, legszivesebben felkoncolnának a jószívű gazdik, ha "rosszakat mersz mondani" a kis kedvencüktöl. Nem is vártam többet. Cuki is kész, a többi mit számit?

Az állat az állat marad, ha jól neveled akkor is. Nem tehet róla, hogy koszos. A reakciói sem tudatosak hanem ösztönösek. Soha nem lesz tiszta, ahogy belemegy az alomba hugyozik szarik, bekaparja te majd azt ölelgeted, puszilgatod. Legalább ötféle betegséget terjeszthet. Lehet nyomni a piros kezet.

2020. szept. 4. 16:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Az emberi reakciok 99℅a is osztonos, biologia orarol hianyoztal, ugye?
2020. szept. 4. 16:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát te ne is ocsárold az én állatai! Nem jösz össze olyannal és kész, nem bonyolult sztm!
2020. szept. 4. 22:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!