Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért imádnak a nők a rendőrségre szaladni zaklatás ügyében? Van két haverom, írogattak a csajoknak, néha sms-t is küldtek nekik, azok nem akarták s nem mondták meg a pasiknak, hanem rögtön mentek feljelentést tenni? Plusz az egyik fel is hívta a ...
Kételkedem ennek az irománynak a hitelességében, amit idedobtál nekünk.
Egyrészt, mert ez nem így működik.
Másrészt a haverjaid sem tuti, hogy mindent úgy adnak elő neked, ahogy történt.
Az sem elhanyagolható, hogy te ennyiből már rögtön általánosítasz, mintha a nőknek hobbijuk lenne embereket feljelentgetni. Érdekes, én még egy nővel sem találkoztam, aki ebben élte volna ki magát, sőt jellemzőbb az, hogy még akkor sem tesznek feljelentést, ha az valóban indokolt.
Ez most olyan mintha én azt kérdezném,hogy a férfiak miért imádnak nőket erőszakolni?
Attól,hogy történt már ilyen nem jellemző a nagy többségre.
Gondolom aki ilyet csinál eléggé sérült lehet mentálisan.
Én sem ismertem olyat akinek még csak elméleti szinten is eszébe jutott volna ilyesmi.
Persze, így történt. Biztos az ügyész kamuzik. A hívásoknak nyoma van ám...
Nem kell mindent a haveroknak elhinni.
Igenis sok a zakkant, aki ilyeneket csinál. Nem tudod, mert nem voltál ilyen helyzetben. Annyit mondok, pokoli. Ha van benned empátia, elgondolkozol ezen.
Ha ezt igaznak gondolod. Szerinted a haverjaid bevallanák, hogy zaklatták ezeket a lányokat? Ugyan, folyamatosan megy az áldozathibáztatás, mert a drága pasik beállítják, hogy a csaj zaklatta őket valójában, vagy biztatta őket.
Nem érdekel ki, mit mond, konkrétan volt, hogy ordítva elküldtem a "szerelmes" zaklatómat, mert nem értette meg, hogy már undorodom tőle, utána meg azt terjesztette rólam, hogy én követem őt, meg rá vagyok tapadva.
Később kiderült, hogy még miután szóban leszállt rólam is többször követett, ha mentem valahova.
És a férfiakat ha valaki egyszer visszautasitotta miért irogatnak tovább? Elarulom, innentől kezdődik a zaklatás hogy valaki nem ért az első szép szóból.
Amúgy meg nem hiszem hogy a nőknek olyan jó buli rendőrségre meg bíróságra járkálni. Engem fél évig zaklatott egy idióta és nem mentem rendőrségre mert egyrészt féltem másrészt akkor talán még most is bíróságra jarkalhatnek.
Beveteli forras nekik. Gondolom benyujtottak egy kis polgari igenyt a feljelentes melle....
36F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!