Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista és diplomás nők! 29 éves diplomás férfi létemre még mindig csak havi bruttó 330 000 forintot keresek. Járnátok egy ilyen férfival?
A 11-es biztos amerikai, mert ott úgy mondják.
---
Nem mindegy, hogy valaki vidéken vagy Budapesten keres nettó 220-at, mint a kérdező. Vidéken azért másabb a helyzet.
#10 Rengeteg a pályaelhagyó női informatikus valamiért. Nekem is van női informatikus ismerősöm, aki egyenesben, kitüntetéses diplomával végzett a vik-en, majd két évig bírta és inkább elment közgazdásznak.
Egyszer mesélte, hogy utána még egy másfél évig pszichológushoz járt, mert teljesen depressziós és önbizalom hiányos lett.
Ez bőven átlagon felülinek számít a megyémben :D. Egy bankigazgatót leszámítva az ismerőseim között mindenki Br. 200 felett kap kicsivel
25-30 éves kor között. A többiek budapesten vannak, kb annyiért, mint amit te írtál...vagy külföldön, vagy sztár szakmát tanultak, de pályakezdők benne, és még olyan n 300 körül kapnak. De persze tudjuk, hogy a gyakorin mindenki informatikus meg gépészmérnök havi netto 600 ezerért
Szerintem nem rossz. Vidéki vagyok, de itt még jónak is számít. Ha szereted a munkádat, és mellette van időd a nőre, akkor nem kellene, hogy problémát jelentsen.
Egyébként sem csak a fizetés nagysága számít, hanem a jó gazdálkodás is. Minden hónapban félreteszel, vagy az utolsó fillérig feléred? Nem mindegy. Nekem van olyan ismerősöm, aki egy ideig külföldön dolgozott, közel 700.000-ret keresett Ft-ba átszámolva... És hó végén kölcsönkért mástól. Na, ez már inkább ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!