Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista és diplomás nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista és diplomás nők! 29 éves diplomás férfi létemre még mindig csak havi bruttó 330 000 forintot keresek. Járnátok egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Bár én már egyetem alatt is 1,5 milliót kerestem (a magyar átlagfizetés kb felét), ha nagyon jól néz ki a pasi és nagy pénisze van, akkor bevállalnám.
2020. szept. 3. 04:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
11: Nem értem, ezen az oldalon miért mindenki az éves fizetését mondja a havi helyett... :)
2020. szept. 3. 04:57
 13/19 anonim ***** válasza:

A 11-es biztos amerikai, mert ott úgy mondják.

---

Nem mindegy, hogy valaki vidéken vagy Budapesten keres nettó 220-at, mint a kérdező. Vidéken azért másabb a helyzet.

2020. szept. 3. 05:32
 14/19 anonim ***** válasza:

#10 Rengeteg a pályaelhagyó női informatikus valamiért. Nekem is van női informatikus ismerősöm, aki egyenesben, kitüntetéses diplomával végzett a vik-en, majd két évig bírta és inkább elment közgazdásznak.

Egyszer mesélte, hogy utána még egy másfél évig pszichológushoz járt, mert teljesen depressziós és önbizalom hiányos lett.

2020. szept. 3. 07:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez bőven átlagon felülinek számít a megyémben :D. Egy bankigazgatót leszámítva az ismerőseim között mindenki Br. 200 felett kap kicsivel

25-30 éves kor között. A többiek budapesten vannak, kb annyiért, mint amit te írtál...vagy külföldön, vagy sztár szakmát tanultak, de pályakezdők benne, és még olyan n 300 körül kapnak. De persze tudjuk, hogy a gyakorin mindenki informatikus meg gépészmérnök havi netto 600 ezerért

2020. szept. 3. 08:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem.Öreg vagy.

24N

2020. szept. 3. 09:07
 17/19 anonim ***** válasza:
11 vagyok. Irónia akart lenni, mert egy csomóan teljesen jó fizetéssel panaszkodnak az oldalon, és erre fogják, hogy nem találnak nőt.
2020. szept. 3. 09:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz. Vidéki vagyok, de itt még jónak is számít. Ha szereted a munkádat, és mellette van időd a nőre, akkor nem kellene, hogy problémát jelentsen.

Egyébként sem csak a fizetés nagysága számít, hanem a jó gazdálkodás is. Minden hónapban félreteszel, vagy az utolsó fillérig feléred? Nem mindegy. Nekem van olyan ismerősöm, aki egy ideig külföldön dolgozott, közel 700.000-ret keresett Ft-ba átszámolva... És hó végén kölcsönkért mástól. Na, ez már inkább ciki.

2020. szept. 3. 10:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Én találok nőt, de attól még k...vakevés ez a nettó 210... :'D
2020. szept. 3. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!