Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan keressek magamhoz való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keressek magamhoz való barátnőt, ha a fiatal csajok szinte mindegyike egyetemista/diplomás?

Figyelt kérdés
Facebook-on szoktam ilyen mém- meg humoroldalak posztjait böngészni és a kommenteket is, ahol mindenki megjelöli az ismerősét a hozzászólásban és ezen csajok szinte mindegyike valamilyen egyetemre jár. Tudjátok ez a tipikus bölcsészfejű, szemüveget, szelfizős széparcú csajok. ELTE, SOTE, SZIE, BCE meg minden hasonló iskola szerepel a profiljukon. De a környezetemben sem ismerek olyan lányt, aki ne járna min. egy kisgyermekgondozó BSc-re és természetesen egyikőjük se akar összejönni nem diplomás pasival. Ezt onnan tudom, hogy 10-ből 9-szer mindig ez az indok a kudarcra, maradék 1-szer pedig nem lendül tovább az ismerkedés. Ezek nem lekoptatós dumák, külsőre és viselkedésre is normális vagyok. Egyszerűen nem diplomásként egy számkivetett senki vagyok. Mindezt csak azért kérdezem, mert állítólag így is csak a fiatalok egy része megy továbbtanulni meg egyre inkább a gazdagok kiváltsága az egyetem meg évről évre csökken a felsőoktatásba járó fiatalok száma ehhez képest gyakorlatilag nem látok (és nem ismerek) olyan lányt aki ne járna egyetemre. Akkor hogy is van ez a jelenség kérem szépen?

2019. dec. 17. 23:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Próbálj meg nem a végzettségre fókuszálni.
2019. dec. 18. 00:13
 2/15 anonim ***** válasza:
27%

A csajozáshoz nem iskolai végzettség kell, hanem tudás. Nézd meg a selyemfiúkat: azok elrartarják magukat a full gazdag idősebb nőkkel. Te meg egy Bsc-s csajt nem tudsz felszedni?

Csak megsúgom, hogy ezzel a mentalitással PhD fokozattal sem lenne esélyed.

2019. dec. 18. 00:16
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

"a fiatal csajok szinte mindegyike egyetemista/diplomás"

A Ratkóunokák előtt egy évfolyam 2%-a jutott be egyetemekre, ennyi volt a hely. A Raktó-unokák mivel 5-6-szor annyian vannak, ennél jóval kevesebb egyetemi hely jutott rájuk.

Utána következett a felsőoktatás vízfejűsödése, nem tudok konkrét számokat, mégis erős túlzás lenne még az is, hogy egy évfolyam 15%-a bekerülhetne.

2019. dec. 18. 01:50
 4/15 anonim ***** válasza:
16%

Ma már minden ostoba nő bekerülhet egyetemre.

Ismerek olyan csajt aki az egyetemere biológiára(!) jár, de tagadja az evolúciót, és abban hisz, hogy a világot 6 nap alatt teremtették.

2019. dec. 18. 01:56
 5/15 anonim ***** válasza:
27%
4: És? Hogy jön ez a témához?
2019. dec. 18. 02:22
 6/15 Rockarc ***** válasza:
80%

Nem ertem a problemadat. Egy adott korosztalyban kb 25% a diplomas, elvileg 30%-ra akarjak novelni egy evtizeden belul. Ha neked diplomas csaj kell, akkor miert nem szerzel diplomat? Tobb seg.g kell hozza, mint agy, mondom ezt diplomaskent. Biflazni kell, nem erteni. Az csak kesobb jonne jol, amikor elhelyezkedsz, de ma mar barkit fevesznek mindenhova, csak uljon valaki a szeken. Szoval kell ennel tobb motivacio? Vagy ez tul nagy ar?

43F

2019. dec. 18. 02:37
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem ezen múlik. Több kisgyermekgondozó BSC-s csajt ismerek, egyikük sormunkás felesége.

Az ilyen kérdéseket általában nem diplomások írják, akik azt hiszik, hogy a diploma valami "természetfeletti dolog". De diplomásként azt mondom, ez pont olyan, mintha az érettségire mondanád, hogy azzal majd jól lehet csajozni. Semmiben sem különbözik egy nem diplomás a diplomástól. Az egyetem nem valami csodaszekta találkahely. Kicsit olyan ez, mint amikor "bmw kell mer' lesz csaj", megveszi a kocsit és rájön, hogy az égvilágon semmi nem változott a nőkkel kapcsolatban. És mérnökként 30 felett is egyedül vagyok, szóval van rálátásom, hogy a diploma semmit nem ad a párkereséshez.

2019. dec. 18. 06:15
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
Egyetemistaként mondom, hogy nem az értelmesebb társaimnál nem az a lényeg, hogy milyen végzettséged van, vagy hogy milyen munkád van. Amíg felsőoktatási szakképzésre jártam és egyetemista/diplomás fiúkkal ismerkedtem, a legtöbb lenézett, hogy nem alapszakra járok, mert ők diplomással képzelik el az életüket. Befejeztem azt a képzést, tovább mentem alapszakra, és mindegyik aki előtte lekoptatott megkeresett, hogy folytathatnánk az ismerkedést, én meg az összeset elküldtem a fenébe. Úgyhogy nem csak a lányok csinálják ezt. De ha ennyire zavar ez a dolog végezz el egy alapképzést, akár levelezőn.
2019. dec. 18. 14:08
 9/15 anonim ***** válasza:

"4: És? Hogy jön ez a témához?"

Úgy, hogy az egyetemi végzettség nem tükrözi mindig azt a szellemi szintet, amit az ember egy diplomástól várna.

A story folytatása amúgy, hogy nem csak az említett lány, hanem a tanár is tagadta az evolúciót. Hangsúlyozom, ez egy EGYETEMEN, BIOLÓGIA KARON történt.

Ilyen sültbolondondok is ülnek ott.

2019. dec. 18. 14:14
 10/15 anonim ***** válasza:
*sültbolondok
2019. dec. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!