Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan keressek magamhoz való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keressek magamhoz való barátnőt, ha a fiatal csajok szinte mindegyike egyetemista/diplomás?

Figyelt kérdés
Facebook-on szoktam ilyen mém- meg humoroldalak posztjait böngészni és a kommenteket is, ahol mindenki megjelöli az ismerősét a hozzászólásban és ezen csajok szinte mindegyike valamilyen egyetemre jár. Tudjátok ez a tipikus bölcsészfejű, szemüveget, szelfizős széparcú csajok. ELTE, SOTE, SZIE, BCE meg minden hasonló iskola szerepel a profiljukon. De a környezetemben sem ismerek olyan lányt, aki ne járna min. egy kisgyermekgondozó BSc-re és természetesen egyikőjük se akar összejönni nem diplomás pasival. Ezt onnan tudom, hogy 10-ből 9-szer mindig ez az indok a kudarcra, maradék 1-szer pedig nem lendül tovább az ismerkedés. Ezek nem lekoptatós dumák, külsőre és viselkedésre is normális vagyok. Egyszerűen nem diplomásként egy számkivetett senki vagyok. Mindezt csak azért kérdezem, mert állítólag így is csak a fiatalok egy része megy továbbtanulni meg egyre inkább a gazdagok kiváltsága az egyetem meg évről évre csökken a felsőoktatásba járó fiatalok száma ehhez képest gyakorlatilag nem látok (és nem ismerek) olyan lányt aki ne járna egyetemre. Akkor hogy is van ez a jelenség kérem szépen?

2019. dec. 17. 23:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Talán még annyit ehhez az egészhez, hogy ha jól tudsz csajozni, és eléred, hogy szerelmesek legyenek beléd, valószínűleg leszarják a végzettségedet.

Érdekes módon, tőlem soha senki nem kérdezte milyen végzettségem van...

2019. dec. 18. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyugi! Nem mindegyik fejezi be, vagy inkább korábban fejezi be az egyetemet! :)
2019. dec. 18. 14:32
 13/15 A kérdező kommentje:

"Ha neked diplomas csaj kell, akkor miert nem szerzel diplomat? "

Mert akkora s*ggh*lye vagyok, hogy még egy vidéki egyetem mezei szakjáról is kibuktam.

2019. dec. 18. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:

9: De nem ez a téma, nincs köze ennk hozzá.

A diplomésok arányát vitatjuk nem 100% az, ahogy a kérdező állítja.

A "fiatal csajoknak" legalább 80-90%-a NEM diplomás, mert nem lehet, mert nincsen annyi egyetemi férőhely és menet közben is kihullanak...

Szóval a kérdezett probléma nem létezhet.

2019. dec. 19. 00:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy bölcsész fejű,te igen idióta? Bölcsész karra járok,értelmes szakok is vannak ott (tolmács,tanár),úgyhogy ne csodálkozz,ha ilyen hozzáállással nem kellesz senkinek. Ha meg képes voltál kibukni,akkor a helyedben meg összébb húznám a számat.
2020. jan. 24. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!