Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves vagyok, szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok, szeretnék elköltöni itthonról, de nincs barátnőm. Így van értelme?

Figyelt kérdés

Már nagyon jó lenne önálló életet élni, de nincs barátnőm. Unalmas lenne egyedül lakni. Nem volt még barátnőm így lehet, soha nem is lesz. Tehát az nem játszik hogy majd pár hónapon belül találok valakit, mert valószínüleg nem így lesz, ha eddig nem jött össze.

Pedig tényleg nagyon szeretnék már önálló életet, és családot. De egyedül élni, nagyom rossz lehet.

2020. szept. 2. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azert elgondolkodtato, hogy egy 26 eves ferfi nem tudja magat ertelmesen elfoglalni magat egyedul egy lakasban.

Nem tudsz ugy elni, hogy nem szorakoztat folyton valaki?

2020. szept. 3. 10:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Elég gáz ha neked nő kell ahhoz hogy elköltözz.

Én 19 éves lány létemre gáznak éreztem volna ha 20 éves koromra is anyáméknál maradok, ezért inkább dolgoztam és vettem ki albérletet.

2020. szept. 3. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!