Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok, szeretnék elköltöni itthonról, de nincs barátnőm. Így van értelme?
Már nagyon jó lenne önálló életet élni, de nincs barátnőm. Unalmas lenne egyedül lakni. Nem volt még barátnőm így lehet, soha nem is lesz. Tehát az nem játszik hogy majd pár hónapon belül találok valakit, mert valószínüleg nem így lesz, ha eddig nem jött össze.
Pedig tényleg nagyon szeretnék már önálló életet, és családot. De egyedül élni, nagyom rossz lehet.
Nyilván jobb ha van kivel összeköltözni, praktikus okokból.
Egyébként nem árt ha elköltözöl, nagyobb lesz az önállóságod, és hidd el, ez meglátszik az ember kisugárzásán.
Elsővel teljesen egyetértek.
Lakótárs?
Barát, haver, tesó/unokatesó, ha jóban vagytok, vagy bárki aki szimpatikus és jelentkezik a hirdetésre.
Nem leszel egyedül és még a költségek is oszlanak. Ki tudja, még csajozni is könnyebb együtt.
Testvér? Legjobb barát?
Egy haverom az öccsével lakik együtt albérletben évek óta, de én például egyetem alatt 2 korábbi gimis osztálytársammal és jó barátommal laktam együtt.
Már az is valami lenne, ha az ismerősi körödben (pár tucat-párszáz ember) végigkérdezősködnél, hogy nem-e keres valaki lakótársat. Szinte biztos lesz, aki igen. Nem kötelező full egyedül lakni.
Nem tudom, hogy mi a baj az egyedül éléssel, de abban biztos vagyok, hogy szülőkkel roszabb.
Amúgy nem értem, miért kellene egyedül élni, jó pár éve albérletben lakom, legutóbb teljesen ismeretlen emberkékkel költöztem össze, akik meghirdették a kiadó szobát, jófejek amúgy. Oszlanak a költségek, meg tekintettel vagyunk egymásra.
Nem lennék meggyőződve arról, hogy testvérrel/rokonnal együttélni jobb, mint egy idegennel, akit elözőleg nem ismertél. Testvéremmel is laktam együtt már, sokat vitáztunk, ő is beleszól az életembe. A mostani lakótársakkal teljesen meghagyjuk egymásnak a magán szférát, senkit se érdekel, hogy a másik épp mit csinál.
21 eves koromtol 9 evet laktam egyedul.
A vilag penzéért se laktam volna lakotársal vagy valami rokonnal.
Barátnő az mas kategoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!