Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mindenkinek más a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenkinek más a szép szerintetek, akkor hogy lehet, hogy senkinek se tetszettem még soha?

Figyelt kérdés

Szerintem ideje átértékelnetek a kijelentéseiteket.

21 L

2020. szept. 2. 20:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Egyébként nem vennék rá mérget hogy csúnya vagy, csak nem hozod ki a maximumot a megjelenésedből.

Nem hiába voltak régen ilyen műsorok is, sok lányból tök jó csaj lett a megfelelő stílusú ruhák, frizura, smink után.

2020. szept. 2. 20:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Régebben szerintem könnyebb dolga volt a csúnya lányoknak, most minden második lány instagram modellhez hasonlít és nem lehet labdába rúgni mellettük csúnyaként.
2020. szept. 2. 21:06
 13/21 anonim ***** válasza:

Vannak általánosan szép dolgok (szebb) és kevésbé szép dolgok.

Emellé még betársul, hogy van akinek ez van akinek az a szép (tetszetős inkább).

11-es.

Hát igen, végülis nincs csúnya ember csak kevés pénz. Egy komplett koponya átformálás, zsírleszívás, fogprotézis műmell és műsegg emellé még egy kis póthaj + egy stylist által személyre szabott gardrób és kész is van mindenki szép. Ez nem több mint 10-20 milla Magyarországon külföldön picit megugorhatnak az árak.

2020. szept. 2. 21:09
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

És ti a síráson kívül mit tesztek annak érdekében hogy legyen párotok? Nekem edzenem kell, jogsi kell, lakás kell, kocsi kell, el kell vinnem a csajokat étterembe, kirándulni, programokra, stb.

Ti ezekből melyiket vállalnátok be egy fiúért? Vagy csak ültök és várjátok hogy a szerelem majd csak rátok talál?

Rengeteg átlagos vagy átlag alatti nőnek van normális barátja mert ők mernek kezdeményezni és igenis odateszik magukat.

Nektek is itt lenne az ideje kilépni az áldozat szerepéből és próbálkozni, javítani a helyzeteteken.

2020. szept. 2. 21:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki mást tart szépnek... de ugyanazt tartják rondának.
2020. szept. 2. 21:52
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj, nekem tetszett már túlsúlyos, sovány, sportos, 160 centis, 175 centis, egyetemet végzett, bolti eladó, szőke, barna, vörös, fekete, kék szemű, barna szemű, nyitott, zárkózott, stb. Akkor melyikük volt "szép", ha ennyire "egzakt", hogy ki a szép? Sőt, volt olyan, hogy haverom rondának nevezte azt, aki nekem tetszett.
2020. szept. 2. 21:53
 17/21 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy kérdező?
2020. szept. 2. 23:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez és pár korábbi kérdésed alapján ritka ellenszedves vagy szóval biztos vagyok benne, hogy nem csak a külsőd a probléma.
2020. szept. 3. 10:51
 19/21 A kérdező kommentje:
#18 Miért tartasz ellenszenvesnek?
2020. szept. 3. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem én írtam, de vagy te írod ki az összes csúnya lányos kérdést és e miatt gondolja, vagy hirtelen sok lett itt a magát csúnyának gondoló lány.

2020. szept. 3. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!