Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a probléma amiért visszautasítantok egy mély(J)en vallásos keresztény fiatalembert?!?

Figyelt kérdés

31f.k.(f)

Budapest

2020. szept. 2. 18:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
Drágaság, egy válasszal lejjebb javítottam magam, viszont ha nekem mikornyi agyam van, akkor bizonyítsd be nekem Isten létét, bizonyítsd be, hogy létezik a hitetek, ha olyan okos vagy, bizonyíts. Meglátjuk, hogy melyikünk az okosabb. Kérek bizonyítékot Isten létére, és nem nevezem bugyutaságnak a vallást többé, ha megkapom.
2020. szept. 3. 18:40
 52/66 anonim ***** válasza:
#51: ne zavarjon, szefós elmeroggyant drágaság, de én speciel nem vagyok vallásos.
2020. szept. 3. 18:46
 53/66 anonim ***** válasza:
És örülnék, ha mellőznéd a privizést.
2020. szept. 3. 18:46
 54/66 anonim ***** válasza:
Lehet tiltani ha zavar. Nem vagyok elme roggyant, fiatal egyetemista fickó vagyok, rendes srác. Akkor magyarázd meg nekem, hogy szeritned a nácik nézete minek számít? Jó dolog, hogy van a nézetük? A középkori inkvizíció nézete jó, hogy létezett? Miért vagyok elme roggyant, ha nem hiszek abban, amire nincs bizonyíték. A repülő spagettiszörnyben sem hiszek, meg a laposföldben sem. Akkor azért is elme roggyant vagyok? Azért vagyok elme roggyant, mert a valóságban hiszek? Akkor az micsoda, aki abban hisz, amire semmi bizonyítéka? Továbbra se tudsz érvelni, csak engem szidni. Nyilván, mert nekem van igazam.
2020. szept. 3. 18:50
 55/66 anonim ***** válasza:
Szerintem jó dolog, hogy az emberek nagyon sokféle dologban hisznek. Az meg, hogy egy olyat fölvesznek egyetemre, aki jobban érezné magát, ha minél kevesebb fajta gondolat és nézőpont létezne a világban, a jelenlegi magyar oktatási rendszer szégyene.
2020. szept. 3. 18:56
 56/66 A kérdező kommentje:
nem akartam ekkora vitát "provokálni"ha tudtam volna,kisem írom maradok "az élőben és kintinél"....
2020. szept. 3. 19:04
 57/66 anonim ***** válasza:
Kedves ötvenötös akkor hadd kérdezzem meg tőled, a nácik nézetéről mi a véleményed? Az inkvizíció milyen jó ugye? A munkatáborok nézete milyen? Ezekről mi a véleményed hülye gyerek? Az oktatási rendszer szégyene, hogy elutasítom ezeket a nézeteket? Ezt magyarázd meg nekem. Nem hiszek a lapos földben= hülye vagyok? Én vagyok a hülye, mert elutasítom a butaságot? Te vagy a hülye, mert azóta se tudod ezt kifejteni. Nekem nem a sokféle nézettel van bajom, hanem a hülye nézetekkel, az oktatás szégyene, ha te ezt nem érted meg. Mond már el nekem, hogy jó, hogy nácik léteznek? Jó, hogy létezett az inkvizíció nézete?
2020. szept. 3. 19:52
 58/66 anonim ***** válasza:
Kérdező a kérdésed nem probléma. Viszont várom ennek a hülyének az érvelését, hogy miért vagyok elme roggyant, mert nem hiszek mondjuk a laposföldben, azt mondom, hogy a nácik nézete baromság. Miért vagyok ezért elme roggyant, mert ezeket ellenzem?
2020. szept. 4. 00:31
 59/66 anonim ***** válasza:
Nácik a kommunistákhoz képest kiscserkészek voltak. Muzulmánok meg napjainkban is késelnek, lefejeznek embereket itt, Európában! A béke vallása! Marhára az! Ez senkit nem zavar? A kereszténységet kell szidni, ócsárolni, ami a szeretetre tanít? Gratulálok! És ne jöjjenek a középkorral, mert a kereszténység sokat fejlődött, a muzulmánok viszont még mindig ott vannak.
2020. okt. 31. 22:58
 60/66 anonim ***** válasza:
Férfiként én mindig azt mondtam, hogy tanuljon meg elvonatkoztatni. Nem szószerint venni dolgokat. Egy 2ezer éve írt könyvben a "házasság előtti szex tilalma" egész mást jelent, mint ma. Akkoriban 16 évesen már házasok voltak!
2020. nov. 12. 19:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!